«Χρησμός» του Μαργαρίτη Σχοινά φέρνει τον Μητσοτάκη πιο κοντά στις Βρυξέλλες…

Must Read

Τα σενάρια των ευρωπαϊκών βλέψεων του κ. Μητσοτάκη ανακινεί ο Έλληνας Επίτροπος κ. Μαργαρίτης Σχοινάς θέλοντας ή μη.

Στις Βρυξέλλες έχει γίνει γνωστό ότι ο Ούγγρος πρωθυπουργός κ. Βίκτορ Όρμπαν επιθυμεί να διαδεχτεί στη θέση του ευρωπαϊκού συμβουλίου τον κ. Σαρλ Μισέλ ο οποίος θα είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή.

Ο κ. Σχοινάς αποκλείει μία τέτοια πιθανότητα γνωρίζοντας τις «ομοφοβικές» (τι όρος και αυτός…) αντιλήψεις του Όρμπαν και σχολιάζει ότι υπάρχει άλλος που φέρει ακριβώς αντίθετες απόψεις από τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας και είναι υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Ποιον να εννοεί άραγε πέραν του κ. Μητσοτάκη;

 

Επί τη ευκαιρία να σάς ενημερώσουμε ότι ήδη υπάρχει συνωστισμός υποψηφίων για τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν.

 

Μετά τον κ. Γ. Γεραπετρίτη και τον κ. Στ. Παπασταύρου, άντε και τον κ. Αντ. Σαμαρά, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και ο κ. Χρ. Σταϊκούρας.  Σαμπάνιες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This