Προτεραιότητα Μητσοτάκη οι «γάμοι» ομοφύλων

Την ώρα που η Ελλάδα απειλείται με αφανισμό...

Must Read

Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου, με πρωταγωνιστές τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς και τον σύμβουλό του Αλέξη Πατέλη να έχουν υψώσει τη σημαία της ομόφυλης περηφάνιας και να την ανεμίζουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς, στο διαδίκτυο, στο ραδιόφωνο και τα έντυπα ΜΜΕ.

Η συμπεριφορά της κυβέρνησης είναι ασόβαρη, αλλά και προσβλητική για τους πιστούς χριστιανούς και τους πιστούς άλλων θρησκειών και δογμάτων που απορρίπτουν την πρακτική της ομοφυλίας. Επιπλέον, φανερώνει και την αδιαφορία των «αρίστων» για την καθημερινότητα των πολιτών και για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον λαό και το έθνος.

Η Ελλάδα απειλείται με αφανισμό και το μόνο πράγμα που απασχολεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι πότε και πώς θα καταφέρει να δώσει το δικαίωμα στους ομόφυλους να… παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά.

Στο πρόσφατο συνέδριο του Economist, που έγινε στο Καβούρι, ανακοινώθηκαν ότι η υπογεννητικότητα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ και η μείωση του πληθυσμού μέχρι το 2050 υπολογίζεται να φτάσει τα 1.500.000 άτομα! Κι ενώ η γήρανση του γηγενούς πληθυσμού και η μείωσή του είναι γνωστά εδώ και χρόνια, η Σοφία Ζαχαράκη, υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, είπε ότι ετοιμάζεται «action plan» (σχέδιο δράσης), που θα παραδοθεί στον πρωθυπουργό στις αρχές Μαΐου. Η επιβίωση του έθνους μας έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τους «γάμους» των ομοφύλων.

Κι είναι πολλά ακόμα τα ανοιχτά «μέτωπα» και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Η ακρίβεια, που καλπάζει από το φθινόπωρο του 2021, προτού ξεκινήσει ο ρωσο-ουκρανικός πόλεμος, η εγκληματικότητα που σαρώνει την επικράτεια, η υγεία που βρίσκεται σε κακή κατάσταση, η Παιδεία με την ανομία στα πανεπιστήμια και τους μαθητές που πατώνουν στις διεθνείς εξετάσεις PISA του ΟΟΣΑ, οι συντάξεις πείνας, τα Ελληνοτουρκικά, οι σχέσεις με την Αλβανία που καταπιέζει την εθνική μας μειονότητα, τα Σκόπια που συστήνονται ως… Μακεδονία, όλα βρίσκονται στον αέρα και η κατάστασή τους επιδεινώνεται.

Κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασχολείται μόνο με τους γκέι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This