Amber alert για Τάυλερ και Φάρλυ

Must Read

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά με το νέο έτος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανος Κασσελάκης έχει βγάλει από το κάδρο και τον κ. Τάυλερ Μακμπέθ και την έρμη την Φάρλυ. Κοινώς, τους έχει εξαφανίσει. Πιστεύω ότι τουλάχιστον σ’ αυτό το πεδίο άκουσε τις συμβουλές των συνεργατών του. Για τα υπόλοιπα δεν παίρνω όρκο.

 

Έχω πεί στους Συριζαίους να με ενημερώνουν, όμως εκείνοι είτε είναι απρόθυμοι είτε λειτουργούν με χρονοκαθυστέρηση. Τα τελευταία νέα που έμαθα για τις Σπέτσες σχετίζονται με τις δύο «κόκκινες γραμμές» του κ. Κασσελάκη. Η πρώτη αφορά στο ζήτημα της Άμυνας και η δεύτερη στα δικαιώματα, όπως εξήγησε με σαφήνεια στους βουλευτές του. Μόνο δύο εξ αυτών έβαλαν κάποια ζητήματα. Ο κ. Συμεών Κεδίκογλου, που πήγε να ανοίξει το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών –κάποιοι παίζουν με την φωτιά, λέω εγώ–, και η κυρία Αθηνά Λινού, που απάντησε στον πρόεδρο με γλυκύτητα πως όλοι έχουν τις δικές τους «κόκκινες γραμμές». Καταλάβαμε!

 

Το Ίδρυμα Τσίπρα θα περιμένει

Από τις πυκνές περιηγήσεις μου στην λεωφόρο Αμαλίας, καθώς η διατροφολόγος μου συνέστησε γρήγορο περπάτημα, έχω πιάσει κουβέντες για τα σχέδια του προέδρου κ. Αλέξη Τσίπρα. Υποκλέπτοντας συνομιλίες που γίνονται επί της Αμαλίας, κατάλαβα ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει σχεδόν έτοιμο το Ίδρυμα που πρόκειται να συγκροτήσει, όμως θα περιμένει την ολοκλήρωση του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, που θα διεξαχθεί κάπου εκεί γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου, προτού προχωρήσει στην παρουσίασή του. Θα τον συμβούλευα να το προγραμματίσει για τις αρχές Μαρτίου, προτού ο πρόεδρος κ. Στέφανος Κασσελάκης καταταγεί στον στρατό.

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This