Άθλια επίθεση του Μαρκόπουλου σε δημοσιογράφο που τον «στρίμωξε»

Τραμπούκικη επίθεση στον αέρα από τον βουλευτή της ΝΔ

Must Read

Δεν του άρεσαν του Δημήτρη Μαρκόπουλου οι ερωτήσεις και τα σχόλια της δημοσιογράφου Ελένης Καλογεροπούλου στο Action 24 για την εισβολή των ΜΑΤ στη Νομική με σκηνές βίας κατά των φοιτητών και εξαπέλυσε χυδαία επίθεση σε βάρος της.

Αποφεύγοντας να δώσει απαντήσεις ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος δεν δίστασε να κάνει πλακίτσα ως πρόεδρος της Εξεταστικής για τα Τέμπη, προσβάλλοντας τη μνήμη των θυμάτων, επιτέθηκε στην κ. Καλογεροπούλου με αδιανόητους χαρακτηρισμούς.

«Δημοσιογράφος δεν είσαι γιουσουφάκι είσαι» είπε ο Μαρκόπουλος στη δημοσιογράφο και παρά τις παρατηρήσεις του παρουσιαστή Γιώργου Πιέρρου να ανακαλέσει ο ίδιος συνέχισε την επίθεση: «Δεν είναι δημοσιογράφος κάνει άλλο πράγμα» είπε και συνέχισε τραμπουκίζοντας την κ. Καλογεροπούλου: «Είσαι με την κατάληψη και τον αναχρονισμό. Είσαι πολιτικό στέλεχος. Επιτίθεσαι συνεχώς σε όλους τους βουλευτές της ΝΔ που έρχονται στην εκπομπή».

Ιδού γιατί η χώρα μας βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης για την Ελευθερία του Τύπου:

Δείτε επίσης:

«Φωτογραφίζουν» τον Μαρινάκη για την έφοδο των ΜΑΤ στη Νομική

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This