Η Πρόεδρος, τα μπαρ και οι καθυστερήσεις

Must Read

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Σακελλαροπούλου εξακολουθεί να ζει στον δικό της κόσμο.

Την ώρα που σπεύδει να πανηγυρίσει με τον κ. Άλεξ Πατέλη και τον κ. Άκη Σκέρτσο στο wine bar «By the glass» την ψήφιση του νόμου για την ισότητα στον γάμο, συμπεριφέρεται με αμετροέπεια απέναντι σε μητροπολίτες. Παραδέχομαι ότι οι μητροπόλεις δεν διαθέτουν τον εκλεπτυσμένο στολισμό με λαμπιόνια του διάσημου wine bar στο κέντρο της Αθήνας. Η απρεπής ωστόσο συμπεριφορά απέναντι σε εκπροσώπους της Εκκλησίας δείχνει και την απαξίωσή της από την ανώτατη πολιτειακή παράγοντα.

 

Μαθαίνω ότι η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου έστησε για ένα μισάωρο τον μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Θεόκλητο που την περίμενε στο προαύλιο του μητροπολιτικού ναού για τις εκδηλώσεις της επετείου απελευθέρωσης της πόλης.

Η κυρία Πρόεδρος εμφανίστηκε με μισή ώρα καθυστέρηση και ατάραχη, αδιαφορώντας για το γεγονός πως προσέβαλε όχι μόνο τον δεσπότη αλλά και τους υπόλοιπους επισήμους, όπως ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κώστας Τασούλας, ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νίκος Δένδιας και ο επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ κ. Ευάγγελος Μειμαράκης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία Σακελλαροπούλου συμπεριφέρεται αντιθεσμικά. Το έκανε και με τον κ.κ. Ιερώνυμο όταν αρνήθηκε να φιλήσει το Ευαγγέλιο που της προέτεινε ο Αρχιεπίσκοπος σε μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. 

Όλα αυτά που σας περιγράφω δείχνουν μία σταδιακή επιδείνωση στις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με την Αρχιεπισκοπή, η οποία (κι αυτός είναι ο φόβος της κυβέρνησης) αναμένεται να βρεί έκφραση δυσαρέσκειας στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Αυτό κι αν είναι ρήγμα.

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This