Δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα η Όλγα Γεροβασίλη και ο Στέφανος Κασσελάκης

Η «κυρία» και ο... σταρ του όχλου

Must Read

Την επομένη του εκρηκτικού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και Ολγα Γεροβασίλη είναι πια ξένοι στο ίδιο κόμμα. Κι αυτό γιατί, ενώ εκείνη στάθηκε «κυρία», οι σύνεδροι, ως όχλος και υποβοηθούμενοι από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχαν ούτε καν την αστική ευγένεια να σεβαστούν τη θέση της και να τηρήσουν το λεγόμενο στην αθλητική γλώσσα «φερ πλέι».

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το ιδιότυπο δημόσιο μπρα ντε φερ των δυο τους πάνω στη σκηνή, όπου με ευθύνη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η συμπεριφορά της συνεδριακής σύνθεσης έναντι της αντιπροέδρου της Βουλής ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Κι όλα αυτά, ενώ ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης «διαφημίζει» καιρό τώρα, και όσο μπορεί, τον αστικό του τρόπο συμπεριφοράς, ζωής και ευγένειας.

Ο ίδιος, λοιπόν, ανεβοκατέβαινε στη σκηνή, έριχνε τις ατάκες του (μάλιστα, κάποια στιγμή τράβηξε έντονα και το μικρόφωνο της βουλευτού), ζητούσε το χειροκρότημα και καθόταν ξανά στη θέση του με αυτοπεποίθηση σταρ… Αυτό συζητούσε χθες το παρασκήνιο της Βουλής, δηλαδή την απαράδεκτη στάση των μελών του συνεδρίου προς την πρώην υπουργό, που καιρό τώρα, σιωπηλά αλλά και φανερά, στήριζε ολόψυχα τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Η Γεροβασίλη ανήκει στις ισχυρές γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ, είναι σκληρή Ηπειρώτισσα, ασυμβίβαστη και πιστή στις πεποιθήσεις και στο αίσθημα δικαίου που διαθέτει.

Ωστόσο, δεν μίλησε σε φιλικό κοινό, γιουχαΐστηκε απίστευτα και, παρ’ όλα αυτά, κατάφερε και στάθηκε μπροστά στη «χάβρα των Ιουδαίων», την οποία ξεσήκωνε ο ίδιος ο Κασσελάκης, που τους φώναζε «χειροκροτήστε με»! Αντάλλαξαν δε ατάκες-φωτιά!
«Στην Αριστερά, λευκές επιταγές δεν υπάρχουν. Οποιος νόμιζε ότι μπορεί να το έχει αυτό κάτι δεν καταλαβαίνει. Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες, εσύ το πέταξες» έλεγε η Ολγα Γεροβασίλη, την ώρα που πετάχτηκε πάνω στη σκηνή, φανερά ενοχλημένος, ο Στέφανος Κασσελάκης και διακόπτοντάς την είπε: «Δεν είστε σκάκι».

Η εικόνα τους ήταν ιδιαίτερα ενοχλητική για όσους παρακολουθούσαν on air την αντιπαράθεση. Η επόμενη ημέρα, όμως, θα τους βρει να πρέπει να ξανασυνεργαστούν. Πώς θα γίνει αυτό μόνο ο Κασσελάκης το ξέρει, που φέρθηκε με πρωτοφανή έλλειψη σεβασμού και πολιτικού σαβουάρ βιβρ απέναντι στη βουλευτή του και αντιπρόεδρο της Βουλής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This