Κατακραυγή κατά Χατζηδάκη μετά από προκλητικό βίντεο για τα POS στο Tik Tok

Must Read

«Πάμε ένα στοιχηματάκι; Η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές θα ολοκληρωθεί βρέξει-χιονίσει!

Η πρόοδος του έργου μέχρι τώρα είναι σημαντική, αλλά πρέπει να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα.

Σας καλώ, λοιπόν, όλους που πρέπει να διασυνδέσετε τα POS με τις ταμειακές μηχανές σας, να το κάνετε χωρίς καθυστέρηση»

Αυτό το απειλητικό μήνυμα ανάρτησε σε βίντεο μάλιστα ο Κωστής Χατζηδάκης, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις από εκατοντάδες χρήστες του τικ τοκ.

Άνευ αλλού σχολίου, για το ύφος του υπουργού, διαβάστε τις αντιδράσεις των χρηστών που το παρακολούθησαν…

 

@kostis_hatzidakis Πάμε ένα στοιχηματάκι; Η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές θα ολοκληρωθεί βρέξει-χιονίσει! Η πρόοδος του έργου μέχρι τώρα είναι σημαντική, αλλά πρέπει να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα. Σας καλώ, λοιπόν, όλους που πρέπει να διασυνδέσετε τα POS με τις ταμειακές μηχανές σας, να το κάνετε χωρίς καθυστέρηση. #tiktokgreece #fypgreece #politiki #ellada #greece #politics ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis Hatzidakis

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Παράταση στη παράταση θα πάει το έργο, διότι δεν λειτουργεί τίποτα! Μέχρι τέλος έτους ίσως να έχει γινει. Έχουμε ταλαιπωρηθεί όλοι, και στο τέλος τα αντίθετα αποτελέσματα θα έχει, γιατί κ ο πελάτης θα προτιμά μετρητά, να ξεμπερδεψει πιο γρήγορα. Γιατί ? Πέρασε αύριο ο ίδιος από 50 μαγαζιά , να δεις αν τα συνέδεσαν , αν όχι ρωτά γιατί ( πρόβλημα στις ταμειακές κ στα pos) . Κ δες κατά πόσο λειτουργούν καλα όσα συνδέθηκαν.

  2. ΑΑΔΕ & Υπερταμείο – Δύο Παγκοσμίως Μοναδικές Αρχές

    Δύο υπερσυνταγματικές οντότητες που ανάλογές τους δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο και ούτε υπήρξαν ποτέ, παρά μόνο στο Ελεύθυερο Κράτος του Κονγκό τον 19ο αιώνα.

    Δείτε αναλυτικά πώς η ύπαρξη αυτών των δύο αρχών συνθλίβει τους Έλληνες και τεμαχίζει τη χώρα και πώς η τελική κατάληξη θα είναι η εξαφάνιση της Ελλάδας.

    https://www.youtube.com/watch?v=LwFlPO3VMJ0

  3. Διάβασα όλα τα σχόλια σας και εντυπωσιάστηκα απο τη φρασεολογία σας…Ανεβασμένο το επίπεδο του Έλληνα για να απαιτήσει τη δικαίωση του πάνω στον επαγγελματικό τομέα του….Έτσι θέλετε να πετύχετε αυτό το αυτονόητο για σας δικαίωμα;;;;;δεν υπάρχουν λέξεις της ελληνικής γλώσσας που θα καθηλώσει τον οποίον σας αγνοεί και αδικεί;;;;Λίγα λόγια λοιπόν και πολλά έργα έλεγαν πάντα οι Έλληνες δημοκράτες….Δε σας τιμά αυτή του είδους τοποθετήσεις..Μην επιρρεαζεστε λοιπόν από τέτοιου είδους τοποθετήσεις…Σίγουρα έχετε δίκιο αλλά άλλαξε εσύ και εσύ και εσύ λόγο και τρόπο…Πιστεύω θα σε ακούσουν καλύτερα..Σας ενημερώνω ότι είμαι 69ετων και απαιτώ το σεβασμό σας για τα λόγια που σας έγραψα ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΗ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΣΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ …………ΛΟΓΙΑ.

  4. καλο θα ηταν να κοιταξετε λιγο καλητερα τις χρεωσεις των επιχειρησεις γιατι αν δεν ανοίξουμε τον Μαιο μαλλον
    θα κλεισουμε για παντα, να δω τοτε τι θα παρουν! και ας αφήσουν τα βρέξει- χιονίσει…κ.υπουργέ μας κλέβετε μέσα στα μάτια.

  5. Ανόητε ανθρωπάκο και ξεπουλημενο καθίκι έχεις καμιά ιδέα τι γίνεται; Γνωρίζεις ότι έχετε αποκλείσει από τις επιδοτήσεις ολες τις επιχειρήσεις που άνοιξαν το 2023 επειδή όπως λέτε δεν έχετε φορολογικά στοιχεία; Ρε παραφουσκωμένε βουτυρομπεμπέ αντί να μας προσκυνήσετε που μείναμε εδώ και κάναμε το λάθος να ξεκινήσουμε μια δουλειά εδώ αντί να εξαφανιστουμε μας τιμωρειτε; Ένας κανονικός πολιτικός θα εξαιρούσε τις νέες επιχειρήσεις για ένα χρόνο ώστε να επωφεληθούν και αυτές από το νέο έτος που θα έχετε τα στοιχεία μας. Γελοίε καραγκιοζάκο πήραμε πέρυσι ταμειακές μηχανές 1000 ευρώ και φέτος μας λέτε να τις πετάξουμε;; Ξεφτιλισμενα τομάρια! Πόσο δύσκολο είναι ρε να βρείτε ένα γαμημενο hardware να γίνουν οι προσαρμογές στις υπάρχουσες ταμειακές ώστε να μην πληρωνουμε στα κολληταρια σας την ανικανότητα σας; Φασιστακια του κερατά! Εγκληματίες!

  6. Κάνεις δεν έχει καταλάβει τίποτα. Γραμμάτια ξεπληρωνουν κονόμα καιαγιος ο Θεός my data posπολυ χρήμα οκ εταιρείες κονομανε prosvasis epsilon μιλάμε για εκατομμύρια ευρω

  7. Για να πιάσουμε και την εστίαση. Βάζεις τους ανθρώπους να πληρώσουν αναβάθμιση κ διασύνδεση από 150-170€ κ σε 2 μήνες να ξαναπληρώσουν καινούργια ταμειακή για να είναι συμβατή με τις απαιτήσεις σας. Γιατί δεν το λέτε από την αρχή? Μπας κ νομίζετε ότι τα € είναι μαρούλια?

  8. Βρείτε άκρη πρώτα με τις εταιρίες διαχείρισης των POS γιατί σας έχουν ενημερώσει ότι ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ των υπαρχόντων POS με τις ταμειακές και παρουσιάστηκαν προβλήματα ΕΜΠΛΟΚΗΣ μετά την προσπάθεια σύνδεσης με την ταμειακή και το πρόβλημα ελέγχου αυτών δεν έχει ολοκληρωθεί ΕΠΙΤΥΧΏΣ ΑΚΟΜΑ.
    ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΕΊΤΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΜΑΣ ΥΠΑΙΤΙΌΤΗΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.
    ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ;;;
    ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ . . .

  9. Έχετε πλήρη άγνοια απ’ ότι φαίνεται για τα προβληματα των διασυνδέσεων..ΠΛΗΡΗ…αν κατέβουν σε απεργία οι τεχνικοί,να δω τι θα κάνετε …κατεβα από το θρόνο και φτιάξτα εσύ ..να δούμε τότε αν θα ισχύει το βρέξει χιονίσει

  10. Θα βρεθεί τρόπος αποφυγής χρήσης του pos!!! Θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να ανοίξουν ξένες τράπεζες τύπου revolut, και να κάνουν από εκεί μεταφορά στον επιχειρηματία…χωρίς απόδειξη…χωρίς ΦΠΑ. Τι θα κάνεις μετά Χατζηδάκη??? Θα σε φάνε οι ελληνικές τράπεζες!!!

  11. Τώρα θα πεσω στο επίπεδο σου καφρε για να σου πω να πάς να γαμηθεις αλά σκέφτομαι ότι μπορεί και να σου αρέσει πληρωμένη νταβατζηδες ουστ.

  12. Με αναγκάζει να πληρώνω νταβατζιλικι στη τράπεζα και ανά πάσα στιγμή να μπορει να μου ακυρώσει το λογαριασμό.

  13. Ξέρεις μητροπολίτη της πολιτικής τι γίνεται με την διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το pos προφανώς δεν ξέρεις τι γίνεται .Εγώ έκανα την διασύνδεση και είναι πολύ χρονοβόρα και σε μερικές κάρτες μπερδεύεται το σύστημα .και περιμένει ο πελάτης να εξυπηρετηθεί και απορρίπτει την κάρτα η ταμειακή ενώ το pos βγάζει απόδειξη . Είναι απαράδεκτος ένας υπουργός να μην ξέρει τα προβλήματα που μας δημιουργεί με τις μεσοβεζικες λύσεις που δίνει για να πάρει κάποια χρήματα από ΦΠΑ αδιαφορώντας αν εμείς πληρώνουμε πρόστιμο για τα λάθη του υπουργείου λυπάμαι που υπάρχουν πολιτικοί σαν εσάς είστε πολύ λίγος για την θέση που κατέχετε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This