Έντονη κινητικότητα στο γραφείο του Τσίπρα…

Must Read

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται γύρω από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού κ. Τσίπρα πέριξ των Στήλων του Ολυμπίου Διός. Πολλοί επιθυμούν να δουν τον Αλέξη μετά τη διπλή υπέρβαση που έκανε στην συριζαϊκή του ψυχή. Το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να περιοδεύσει στα Δυτικά Βαλκάνια καθώς εξελέγη πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης με ευθύνη την ευαίσθητη αυτή περιοχή.

 

Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει καλά τα δυτικά Βαλκάνια καθώς ως πρωθυπουργός έκανε και ταξίδια και πολλές τριμερείς με στόχο την σταδιακή ένταξή τους στην ΕΕ. Μαθαίνουμε ότι ετοιμάζει και το βιβλίο του για τα γεγονότα του 2015.

 

Θα είναι η δική του-κανονική μάλλον- οπτική για το κρίσιμο 8μηνο της πρώτης διακυβέρνησης απέναντι στην extreme  προσέγγιση του Γιάνη που θεωρούσε ως ιδανική εξέλιξη για τη χώρα την επιστροφή της στη δραχμή. Το όνειρο βεβαίως αυτό δεν το εγκατέλειψε ποτέ αν κρίνουμε από το πρόγραμμα του ΜΕΡΑ 25 για τα ψηφιακά και τοπικά νομίσματα!

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This