Για πρώτη φορά τέτοια οργή κατά «Καραμανλή»!

Must Read

Η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Ν.Δ. δεν περιγράφεται. Εντάξει, οι μητσοτακικοί βουλευτές και τα στελέχη πάντα μισούσαν ότι συνδέεται με το όνομα «Καραμανλής». Τέτοια οργή όμως κατά «Καραμανλή» στο κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, δεν έχει υπάρξει ξανά!

Η συντριπτική πλειοψηφία των γαλάζιων βουλευτών, φορτώνουν τα πάντα στον πρώην υπουργό, καταλογίζοντας του ακόμα και την ραγδαία πτώση των ποσοστών του κόμματος, πιέζοντας μάλιστα το Μαξίμου να τον θυσιάσει για να σωθεί το καράβι!

Ο κλαυσίγελος της όλης υπόθεσης είναι ότι ο συγκεκριμένος Καραμανλής, έχει μόνο το όνομα και καθόλου τη χάρη. Σε όλη του τη διαδρομή δίπλα στον Μητσοτάκη δεν έχανε ευκαιρία να αποστασιοποιείται από τον καραμανλισμό, να υμνεί τον Σημίτη να συναγελάζεται με τους μεγαλύτερους υβριστές του Κώστα Καραμανλή, να δείχνει με κάθε τρόπο την υποταγή του στον Μητσοτάκη, προκειμένου να επιβιώνει πολιτικά.

Εντέλει η στρατολόγηση του Κωστάκη Καραμανλή αποδεικνύεται μία σπουδαία πολιτική επένδυση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πρώτα τον υποχρέωσε να αποκηρύξει των καραμανλισμό και τώρα τον χρησιμοποιεί για να πλήξει όλα αυτά που πραγματικά συμβολίζει το όνομα Καραμανλής…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και αυτό πλήρωσε φυσικά !Δεν μπορεί ένα μεγάλο όνομα που ασπαζόταν της μεγάλες αξίες και πιστεύω αυτού του λαού να το χρησιμοποιείς για πολιτικό και ίδιων όφελος !!

    • Σιγά τα αίματα!!!!! Σιγά το όνομα!!! Μόνο ένας ραγιάς υμνεί καί δοξάζει ονόματα χωρίς αξιοπρέπειας!!! Γιατί ξεχνάτε το””Κείται μακράν η Μεγαλόνησος “”και πολλά άλλα κατόρθωμά της διακυβέρνησης του!!!
      Δε έχουν καμία αξία τα ονόματα όταν κάποιος γνωρίζει την αληθινή ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτά!!!Να μάθουμε επιτέλους υμνούμε τούς πραγματικούς Έλληνες πχ Καποδίστριας!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This