Βουνό τα σκάνδαλα στην πόρτα του Μαξίμου

Must Read

Αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες της «γαλάζιας» κυβέρνησης από την εφημερίδα «Documento», η οποία αναφέρεται στον «βρόμικο» εκλογικό στρατό του Μητσοτάκη. Η εφημερίδα συνδέει τη σκανδαλώδη υπόθεση με τα e-mails που εστάλησαν μαζικά σε απόδημους από την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου με τη ρουμανική εταιρία Majoritas, την οποία υποστηρίζει ότι χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός για να κάνει καμπάνιες προσωπικής στόχευσης.

Ειδικότερα, το δημοσίευμα αναφέρεται στον Λούσιαν Ντεσπόιου, ο οποίος φέρεται ότι δούλεψε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Ελλάδα με τη Marojitas, εφαρμόζοντας όλες τις «μαύρες» επιχειρήσεις προπαγάνδας που εφάρμοσε η εταιρία του στις προεκλογικές εκστρατείες σε άλλες χώρες της Ευρώπης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Αυτό που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι ότι από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, προτού καν καλά καλά κυκλοφορήσει το φύλλο της εφημερίδας, η κυβέρνηση διά στόματος του εκπροσώπου της Παύλου Μαρινάκη απάντησε σε υψηλούς τόνους, κατηγορώντας τα γνωστά αδίστακτα «πιστόλια» για χυδαιότητα αλλά και ότι αμαυρώνουν τη Δημοκρατία.

Η σπουδή της κυβέρνησης να απαντήσει τόσο άμεσα δεν περνά απαρατήρητη και προφανώς συνδέεται και με τον πανικό της για τις εξελίξεις στην υπόθεση των Τεμπών, η οποία έχει στριμώξει στη γωνία το Μέγαρο Μαξίμου. «Με τερατώδη ψεύδη και συκοφαντίες οι δήθεν κήνσορες ξεπερνούν και τον χειρότερο εαυτό τους. Οσοι δεν σεβάστηκαν ποτέ τη λαϊκή ετυμηγορία, που έδωσε καθαρή εντολή στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία, δεν διστάζουν να επιχειρήσουν να αμαυρώσουν ακόμη και αυτή καθαυτή την πεμπτουσία της Δημοκρατίας» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με το άγχος της κυβέρνησης να είναι, αν μη τι άλλο, έκδηλο.

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως ζητά επίμονα απαντήσεις για τα σκάνδαλα που συσσωρεύονται στην πόρτα του Μαξίμου και η κυβέρνηση δεν απαντά. «Να θεωρεί δεδομένο πως, όπως και στο έγκλημα των Τεμπών, έτσι και στα άλλα μεγάλα σκάνδαλα, που προσπαθεί να κρύψει βαθιά στην ντουλάπα της, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σύντομα» αναφέρει η Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Στρατοδικείο για τους κατσαπλιάδες που κατέλαβαν την εξουσία το 2019.

    Άμεση διάλυση της ΝΔ-Εγκληματικής Οργάνωσης.

    Τραπεζικός έλεγχος κάθε μέλους του κόμματος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This