Πρόκληση έναντι της ιστορίας η στάση της Σακελλαροπούλου

Must Read

Εξαιρετικά χαμηλές πολιτικές θερμοκρασίες χθες, στη Μητρόπολη Αθηνών, κατά τη διάρκεια της δοξολογίας για την 25η Μαρτίου. Από την οποία έλειπαν, για διαφορετικούς λόγους, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης.

Μόνο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μεταξύ του προέδρου της Βουλής Κωσταντίνου Τασούλα, του υπουργού Αμυνας Νίκου Δένδια, του περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη συμπεριφέρθηκε εξαιρετικά αμήχανα καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής. Το βλέμμα της κοιτούσε συνεχώς προς τα πάνω, για να μην αναγκάζεται να κοιτάξει προς την πλευρά του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου προς τα κάτω. Ασπάστηκε με το ζόρι το Ιερό Ευαγγέλιο, έκανε έναν βιαστικό Σταυρό και αναχώρησε για να παρακολουθήσει την παρέλαση. Δεν γνωρίζουμε πώς βίωσε στα παιδικά της χρόνια τις εθνικές επετείους η κυρία Πρόεδρος, αλλά είναι φανερό ότι η ημέρα αυτή, όταν πρόκειται να ασκήσει τα καθήκοντά της, είναι μαρτυρική. Με το ζόρι δείχνει την απαρέσκειά της.

Επειδή όλα έχουν καταργηθεί σ’ αυτή τη χώρα, πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε και την οπισθοχώρηση. Σε μια τόσο λαμπρή μέρα σαν αυτήν, ποτέ δεν ήταν κανονικό να βρίσκονται σε διάσταση η αρχηγός του κράτους με τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας. Οταν είναι γνωστό ότι η Επανάσταση κηρύχθηκε σε συνεργασία των οπλαρχηγών και αρχηγών του νεότερου ελληνικού κράτους με την Εκκλησία. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Για να παίρνει η “κυρία” 300+ χιλιάρικα το χρόνο και πόσοι άλλοι πολιτικοί και οι αυλικοί τους να καλοζωούν εις βάρος μας, οι αγωνιστές πραγματικοί ήρωες του Αγώνα έδωσαν τα πάντα, περιουσία, υγεία και αρτιμέλεια, ακόμα και την ίδια τους την ζωή.
    Αλλά δυστυχώς τέτοιοι ήταν και είναι οι πολιτικοί ηγέτες της χώρας, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, εθνοπροδότες και μισόπατρις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This