Νέα αδιανόητη πρόκληση Σακελλαροπούλου με φόντο την Εθνική μας Άμυνα!

Εάν υπήρχε πρωθυπουργός, θα ζητούσε άμεσα την παραίτηση της

Must Read

Η επίσημη ανακοίνωση της προεδρίας η οποία συνοδεύεται με την σχετική φωτογραφία, γράφει τα ακόλουθα:

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο γεύμα στη νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Δημήτριο – Ελευθέριο Κατάρα και τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο Δημοσθένη Γρηγοριάδη»

Δηλαδή, η πρόεδρος της Δημοκρατίας δεξιώθηκε την στρατιωτική ηγεσία, χωρίς όμως την παρουσία του αρμόδιου υπουργού εθνικής άμυνας, Νίκου Δένδια!

Πρόκειται για μία πρωτοφανή πρόκληση, η οποία δεν έχει προηγούμενο.

Είναι γνωστό ότι η Σακελλαροπούλου είναι στα μαχαίρια με τον Νίκο Δένδια από τότε που δεύτερος ήταν υπουργός εξωτερικών. Η πρόεδρος τότε είχε υποστηρίξει ψευδώς ότι η λίστα παρασημοφορήσεων που περιείχε αμφιλεγόμενα άτομα, ήταν έργο του ΥΠΕΞ. Με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η οργισμένη διάψευση Δένδια.

Αυτός όμως δεν είναι λόγος για το ανοσιούργημα της προέδρου. Ειλικρινά, ο Μητσοτάκης δεν αντιλαμβάνεται την καταστροφή που επιφέρει στους θεσμούς, διατηρώντας την Σακελλαροπούλου στη θέση της; Τόσο «σφιχτά» τον κρατάει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είναι η επιβράβευση ( υποχρέωση) του Μητσοτάκη προς την Σακεραλοπουλου όντως πρόεδρος του Αρείου πάγου έκοψε τα δώρα και τις συντάξεις των συνταξιούχων με δική τις υπογραφή (υπουργός συντονισμού απατεώνας Μητσοτάκης κυβέρνηση Σαμαρά -Βενιζελου )

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This