Η εξοργιστική αποκάλυψη της Μαρίας Καρυστιανού για την Σακελλαροπούλου

Έχει λησμονήσει ότι κατοικεί στο Προεδρικό Μέγαρο και όχι στο Μαξίμου!

Must Read

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η στάση του κυβερνώντος κόμματος απέναντι στα θύματα των Τεμπών και την απαίτηση των συγγενών τους για δικαίωση. Πέρα από την επιχειρούμενη συγκάλυψη και προστασία των ενόχων στο ομαδικό έγκλημα, απαξιωτικές δηλώσεις και επιτιμητικά σχόλια ενισχύουν το θέατρο σκιών εντός και εκτός Βουλής.

Στο ίδιο πνεύμα και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία έχει προ πολλού λησμονήσει ότι κατοικεί στο Προεδρικό Μέγαρο και όχι στο Μαξίμου!

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Καρυστιανού, η ΠτΔ ουδέποτε επικοινώνησε με τους συγγενείς των θυμάτων, γεγονός που προκαλεί ντροπή σε όλους τους Έλληνες που συμπάσχουν με τον πόνο τόσων οικογενειών.

Δεν βρήκε τίποτε να πει άραγε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, λαλίστατη κατά τα άλλα όταν πρόκειται για την Ουκρανία.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σιγά την αποκάλυψη. Γιατί; επικοινώνησε ο ΠτΔ με τους συγγενείς των θυμάτων του Ματιού;;
    Πόσοι συγγενείς συμμετέχουν στον εν λόγω σύλλογο που έχει έδρα στον επαγγελματικό χώρο της κυριας αυτής;

  2. Εκτός από την Ουκρανία, είναι πρώτη όταν πρόκειται για την Woke Agenda. Αμέσως μόλις ψηφίστηκε το ΛΟΑΤΚΙ+ Νομοσχέδιο, γλεντούσε μαζί τους, για να πει στην πλειοψηφία των Ελλήνων, “βγάλτε τον σκασμό”. Εύχομαι να γίνει μία μεγάλη αλλαγή και να μην επανεκλεγεί. Είναι κατώτερη των περιστάσεων και δεν της αξίζουν κι άλλα 5 χρόνια.

  3. Δεν νομίζω ότι υπήρξε μέχρι σήμερα πρόεδρος της Δημοκρατίας τόσο ακατάλληλος,!!! όσο αυτή!!!! Υπηρετεί το Μαξίμου!!! και όχι την χώρα..

  4. Καλημερα σας.Τι περιμεναμε να εβαζε καποιον αξιολογο.τοποθετησε ΠτΔ αυτη την ασχημη ,το καταπλασμα αυτη την πετσικαρισμενη ,για να κορδονετε ο κουλης.

  5. Υπήρχαν τόσες αξιοπρεπείς επιλογές για το αξίωμα… Αν ήθελε γυκαίκα, υπήρχαν τόσες διακεκριμένες γυναίκες με δημοκρατικό ήθος και αμερόληπτη συμπεριφορά χωρίς υπερβολές και θεατρινισμούς. Και όμως! Δεν μπόρεσε ο Μητσοτάκης να κάνει για άλλη μία φορά μία σωστή επιλογή προσώπου! Και ο θεσμός έχει υποστεί πάρα πολύ μεγάλη ζημιά. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τον επόμενο πρόεδρο για να αποκαταστήσει το κύρος και τη σχέση του θεσμού με τον λαό.

    • Σκόπιμο φυσικά! Ήξερε ότι θα γίνει αποδεκτή καιμ από τον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ήταν η εκλογή της εξασφαλισμένη από την πρώτη ψηφοφορία. Η Σακελλαροπουλου είναι μία μαριονέτα στα χέρια τής κυβέρνησης, είναι εθνομηδενίστρια, οπότε συμπίπτουν οι απόψεις, γιατί να μην την επιλέξει ο Κούλης;

  6. Περιμένατε κάτι άλλο από το συγκεκριμένο πρόσωπο; Ο τρόπος που εκπροσωπεί τον θεσμό είναι τραγικός, δεν έχει υπάρξει ποτέ τόσο ακατάλληλο πρόσωπο και τόσο προκλητικά διχαστικό και πολιτικά μεροληπτικό. Επιλογή του Μητσοτάκη και της παρέας του. Woke μέχρι τέρμα.

  7. Αυτή η κυνική αδιαφορία της ΠτΔ, εν συγκρίσει με την υπερβολική κατά τ’άλλα ευαισθησία σε άλλα ζητήματα της woke agenda, πρέπει να μας προβληματίσει ως προς το ποιους ανεχόμαστε σε αυτές τις θέσεις που εκπροσωπούν θεσμούς δημοκρατίας στη χώρα που τη γέννησε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This