Οι τελευταίες ημέρες της Βαβυλώνας στο Προεδρικό και το Κοινοβούλιο…

Αφού πρόδωσαν την ορθοδοξία, αρχίζουν τις μετάνοιες!

Must Read

Δειλό άνοιγμα προς τους ορθόδοξους χριστιανούς έκανε με τη συνέντευξή της στον Σταύρο Θεοδωράκη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια τη Μεγάλη Εβδομάδα στη Σταυρούπολη της Ξάνθης: Το στόλισμα και την περιφορά του Επιταφίου και τη συμμετοχή της «καμιά φορά» στις χορωδίες της εκκλησίας.

Αυτό που μας έκανε εξαιρετική εντύπωση είναι το εξής: Πόσο αφημένο και έρημο έδειχνε το χωριό της Προέδρου στο γύρισμα. Φάντασμα. Αν εμείς ήμασταν Πρόεδροι της Δημοκρατίας, θα είχαμε κάνει τα πάντα για να πάρει ζωή το χωριό ύστερα από θητεία πέντε ετών στον θεσμό. Αν δεν προσέξεις το σπίτι σου, θα πέσει το ταβάνι και θα σε πλακώσει, λέει η παροιμία. Τέλος πάντων. Τι ζητάμε και εμείς οι περίεργοι τώρα!

 

Ψιλή κουβέντα στο περιστύλιο της Βουλής είχαν πιάσει αμέσως ύστερα από μια συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής. Τι τους ενώνει; Απ’ ό,τι πρόλαβε να πάρει το διερχόμενο αυτί μας… το Αγιον Ορος!

Παγωμάρα επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. για τη χαρακτηριστική ευκολία με την οποία απέπεμψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δύο βασικούς υπουργούς του στο Μαξίμου. Οι βουλευτές είναι όμως τόσο φοβισμένοι που μοιράζονται τις ανησυχίες τους με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ! Οχι με συναδέλφους τους. Φοβούνται τους διαδοσίες.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This