«Κυριάκο μην πας στην Ευρώπη»!

Must Read

Αυτό κι αν είναι σόου! Ούτε οι νεοδημοκράτες της Θεσσαλονίκης δεν πιστεύουν στις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι δεν θέλει να πάει στην Ευρώπη. «Αυθόρμητοι» ψηφοφόροι του κόμματος προσήλθαν χθες στην Πολίχνη και του φώναζαν παρακλητικά «Μητσοτάκη, μην πας στην Ευρώπη, μείνε εδώ, μαζί μας!»… (Θανάση Νέζη, μεγαλουργείς!) 

Τι τύχη για τους Θεσσαλονικείς, Θεέ μου! Τι διαβολική σύμπτωση! Την ώρα που ο κύριος πρωθυπουργός περιόδευε στη Θεσσαλονίκη, το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε δεκτή την προσφυγή πολίτη της νύμφης του Θερμαϊκού και με προσωρινή διαταγή του διατάσσει την παύση των εργασιών κατασκευής του flyover, που έχει κάνει άνω κάτω το κυκλοφοριακό της πόλης. Εννοείται ότι η παύση λήγει στις… 10 Ιουνίου, την επομένη των ευρωεκλογών.

 

Τι ακούω, τι μαθαίνω! Εχει αποκτήσει ο Στέφανος Κασσελάκης sleepers μέσα στον κρατικό μηχανισμό,  οι οποίοι κάνουν τα πάντα για την προβολή της υποψηφιότητάς του; Και αυτό προκαλεί αναστάτωση στο Μαξίμου; Αχχχ!

Το βρήκαν τώρα οι δημοσκόποι: το ΠΑΣΟΚ -λέει- δεν πάει καλά, γιατί ο Ανδρουλάκης δεν χαμογελά. Ενώ το άλλο το ζαγάρι, με το χαμόγελο της «Κολυνός», ο Κασσελάκης… σκίζει. 

 

Αυτοί που ακολουθούν, πάντως, εξ επαγγέλματος τις περιοδείες Ανδρουλάκη, οι αντικειμενικοί, μου λένε ότι στην περιφέρεια πάει καλά. Τον έσωσαν οι βουλευτές που καταψήφισαν τον γάμο των ομοφύλων. 

Έγκυρες Πηγές – Δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This