Μητσοτάκης – Σχοινάς: Διασύρουν την Ελλάδα στην Ευρώπη για μία θεσούλα!

Must Read

Άρχισαν να το παίρνουν απόφαση στην κυβέρνηση για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στο αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ, αν κρίνουμε από όσα είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση στους Δελφούς ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης. «Τραμπ it is» απάντησε ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας και πρόσθεσε ότι «δεν πιστεύω ότι από την έκβαση των αμερικανικών προεδρικών εκλογών θα υπάρξει τεράστια διαφορά στην πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών». Ωραία!

Ενα πουλάκι από τις Βρυξέλλες μού είπε πως, μετά την γκάφα που έκανε να προσευχηθεί σε άγνωστο θεό, υποκύπτοντας στη φάρσα ρωσικών τρολ, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, έκανε και δεύτερη: πήγε στην Ισπανία, από όπου κατάγεται η σύζυγός του και έκανε στα ισπανικά κάτι περίεργες δηλώσεις για τη Γρανάδα και το καθεστώς της, οι οποίες προκάλεσαν εσωτερική αναστάτωση. Το ένα λάθος πίσω από το άλλο.

Ενα άλλο πουλάκι, πάλι από τις Βρυξέλλες, μας μαρτύρησε ότι ο αποκλεισμός του Φρέντι Μπελέρη από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας έγινε για έναν και μοναδικό λόγο: γιατί η ένταξή του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος θα αποτελούσε εμπόδιο στις… ευρωπαϊκές φιλοδοξίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο οποίος, παρά τις διαψεύσεις, τα δίνει όλα και κάνει τα πάντα για να μη στεναχωρήσει τη Γερμανία και την Αμερική.

Σκεφθείτε ότι δεν έβαλε υπογραφή ούτε στην πρόταση για το ευρωομόλογο αμυντικών δαπανών της Ε.Ε., έστω κι αν την υποστήριξε δημοσίως – για να μη στεναχωρήσει το Βερολίνο. Οπως δεν έβαλε υπογραφή στην πρόταση 11 κρατών-μελών της Ε.Ε. που διαμαρτύρονται για τις κρατικές ενισχύσεις που δίνει το Βερολίνο σε επιχειρήσεις του και νοθεύει τον ανταγωνισμό. Σε αυτόν τον «κουβά» των παραχωρήσεων έπεσε και το όνομα του ηρωικού Φρέντι. Ημαρτον με δαύτους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This