Συνεχίζεται ο τραγέλαφος με Παπανώτα

Η Κουμουνδούρου, όταν ξέσπασε το θέμα, ζήτησε αρχικώς μια επανορθωτική δήλωση

Must Read

Ο τραγέλαφος της περιπέτειας του Δ. Παπανώτα, ο οποίος κόπηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήρθαν στο φως πρόσφατες δηλώσεις του εις βάρος των γυναικών που πέφτουν θύματα κακοποίησης, συνεχίζεται.

Χθες, ο… παραλίγο υποψήφιος, που είδε τα όνειρά του να γκρεμίζονται παραμονές της μάχης και περιφέρει τώρα δημόσια το πένθος του, δήλωσε δραματικά «Με έφαγαν οι βεδουίνοι της πολιτικής!», αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές κατά της Σοφίας Μπεκατώρου, την οποία θεωρεί υπαίτια της αποπομπής του.

«Δεν έθεσα τελεσίγραφο για την αποπομπή Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο» δήλωνε την ίδια ώρα (Action 24) η Σοφία Μπεκατώρου. «Δεν λειτουργώ έτσι. Εγώ απλώς περίμενα πώς θα σταθεί το κόμμα» υπογράμμισε η ολυμπιονίκης, που πρωταγωνίστησε στο κίνημα #Metoo, προσθέτοντας: «Ο κ. Κασσελάκης έκανε μια άμεση κίνηση, και αυτό δείχνει ότι έχει ενσυναίσθηση και έδειξε την κατεύθυνση σε ένα ζήτημα που βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του κόμματος. Πιστεύω ότι αυτό θα αποτυπωθεί και στην κάλπη». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κουμουνδούρου, όταν ξέσπασε το θέμα, ζήτησε αρχικώς μια επανορθωτική δήλωση από τον Παπανώτα. Μπροστά στη θύελλα αντιδράσεων, ωστόσο, ο Σ. Κασσελάκης υποχρεώθηκε εκ των υστέρων να τον διαγράψει. «Το είχε αποφασίσει» διοχέτευαν αργά χθες κομματικές πηγές…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This