Σάλος με δήλωση Σπανάκη: «Δεν υπάρχει 6ήμερο. Θα δουλεύει 6 ημέρες εφόσον το δεχτεί ο εργαζόμενος»

Τα σχόλια δικά σας

Must Read

H κυβέρνηση Μητσοτάκη επαίρεται για την φελαργατικἠ της πολιτική. Την ίδια ώρα, προωθεί τον Νόμο Χατζηδάκη που προβλέπει 6ήμερη εργασία τόσο στον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο τομέα.

Ερωτηθείς σχετικά ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Σπανάκης, δήλωσε ότι το μέτρο «προβλέπεται για τις επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας. Αυτήν την στιγμή, έχουμε διασφαλίσει ότι αν κάποιος εργαστεί την έκτη μέρα, να πάει με 40% προσαύξηση και αν πάει Κυριακή 75% σε αυτό το ημερομίσθιο. Αυτό γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο και συγκεκριμένη διαδικασία. Η 6ημερη εργασία μπορεί να υπάρξει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις».

Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Θα περιμένουμε την γνώμη των παιδιών σου όταν θα πάνε για δουλειά. Αλλά βέβαια, ξέχασα… Τα παιδιά σου ίσως θα προορίζονται για επίλεκτες θέσεις.
    Αν ελπίζετε ότι με Πακιστανούς, (διότι Έλληνες νέοι δεν θα πάνε), θα αναπτύξετε υγιή και απαιτητικό τουρισμό, πρέπει να είσαστε για τα μπάζα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This