Η «δασκάλα του Χ» ισοπεδώνει τον Άδωνι!

«Δεν έχει πιο κάτω, να ξέρεις. Έπιασες πάτο»

Must Read

«Σπύρο μου, η ρήση του Αντισθένη έχει να κάνει με την ετυμολογία των λέξεων. Εδώ έχουμε “παρ’αφρόν” που σημαίνει δίπλα στον αφρό κι όχι αυτό που ευτελώς υπονοείς. Και δεύτερον, αν φτάνεις στο σημείο να σχολιάζεις το όνομα του σκάφους, δεν έχει πιο κάτω, να ξέρεις. Έπιασες πάτο»…

Με αυτή την καυστική ανάρτηση η «δασκάλα» του Χ ισοπέδωσε τον κατά τα άλλα γραμματιζόμενο κι έμπειρο πολιτικό, Άδωνι – Σπυρίδωνα Γεωργιάδη! Ο υπουργός θέλησε να αστειευτεί, ευτελίζοντας μία επιγραφή σε σκάφος, με το οποίο συχνά βολτάρει στο Αιγαίο ο Στέφανος Κασσελάκης. Μόνο που η λέξη δεν παραπέμπει σε… παράφρων, όπως πίστεψε ο Άδωνις, αλλά σε παρ’ αφρόν… Απλά μαθήματα ελληνικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This