Πληρώνει ο ραγιάς για να κάνει η Σακελλαροπούλου μεγάλη ζωή στη Λατινική Αμερική

Κάνει βόλτες με αμαξάκια σε κτήματα, που δεν έχουν καμία σχέση με επίσημη επίσκεψη!

Must Read

Υποτίθεται ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πήγε επίσημη επίσκεψη στην Ουρουγουάη και την Χιλή ως εκπρόσωπος της Ελλάδας.

Όμως η κυρία Πρόεδρος είπε να κάνει και ντόλτσε βίτα, μιας και βρήκε την ευκαιρία.

Την βλέπουμε να κάνει βόλτες με αμαξάκια σε κτήματα, που δεν έχουν καμία σχέση με επίσημη επίσκεψη! Φυσικά πληρώνει ο ραγιάς για να κάνει η Σακελλαροπούλου την μεγάλη ζωή…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ Ο ΠΑΥΛΟΣ Β΄και να αποκατασταθεί η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αντί της ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για να ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ από ΔΑΥΤΟΥΣ. Να γιατί έδιωξαν τον βασιλέα Κωνσταντίνο με ένα ψευτοδημοψήφισμα του “Ναι ή Όχι” αμέσως μετά την μεταπολίτευση, χωρίς αν τον αφήσουν να υπερασπιστεί τον εαυτό του, του αφαίρεσαν και την ιθαγένεια και τα διαβατήρια, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν ότι θα ανεβοκατεβαίνουν οι ίδιοι με την ησυχία τους στην ΠτΔ όταν αποσύρονται από πρωθυπουργοί!! Ο Παπούλιας δεν ήταν αυτός που υπέγραψε τα Μνημόνια? Ο Πάκης δεν ήταν αυτός που υπέγραψε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών? Η Σακελλαροπούλου δεν είναι αυτή που πέταξε τα εμβλήματα του κράτους και την ελληνική σημαία από το προεδρικό μέγαρο και συνέτρωγε με τους λοατκίνους αμέσως μετά την ψήφιση του σ ο δ ομικ ού νόμου? Ποιος Έλληνας βασιλιάς μπορούσε να τα κάνει αυτά? Κανείς… Κορόϊδο Έλληνα -όπως λέει και η επικεφαλίδα του άρθρου εδώ- πότε θα ξυπνήσεις?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This