Ό,τι προλάβουν: Ταξίδι – πρόκληση της Σακελλαροπούλου στη Χιλή και την Ουρουγουάη!

Must Read

Μάλλον η Σακελλαροπούλου έχει προεξοφλήσει ότι η θητεία της θα λήξει. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για την ανήκουστη πρόκληση μίας προέδρου που έχει καταστήσει την χώρα – παρία της υφηλίου, καθώς ούτε ένας σοβαρός ξένος επισκέπτης δεν έρχεται, ούτε καν για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας!

Αυτό φυσικά δεν πτοεί το προεδρικό ζεύγος, το οποίο ζει τον μύθο του, όσο προλαβαίνει, δημόσια δαπάνη φυσικά.

Διότι αυτό το υπέροχο και πολυτελές ταξίδι το οποίο ανακοίνωσε η προεδρία στα μουλωχτά, το πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες.

Μια βδομάδα σε Χιλή και Ουρουγουάη, όλα πληρωμένα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εμένα αν φύγει θα μου λείψει πολύ!! Κάθε πρωί φυλάω την εικόνα της, με τις Απεριόριστες Ευχούλες μου!! 🙂 🙂 :)!! Χιχιιιι!!

  2. Δεν υπάρχει άλλο αντίδοτο αυτή είναι προϊόν αυτού που την επέλεξε. ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ σ αυτόν με τους 158 ΒΟΛΕΥΤΕΣ που περιλαμβάνονται και ΒΟΛΕΥΤΕΣ με ΜΠΟΝΟΥΣ (προσφορές σουπερμάρκετ) σα δε ντρέπονται. ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ για να καταλάβει ότι η χώρα δεν είναι ιδιοκτησία τους

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This