Τρομερό μήνυμα του Κώστα Τασούλα, πραγματικό ράπισμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Must Read

Εάν το μήνυμα του προέδρου της Βουλής δεν είχε δημοσιευθεί σε κρατικούς ιστότοπους, δεν υπήρχε περίπτωση να πιστέψουμε ότι είναι αληθινό.

Τα λόγια του Κώστα Τασούλα, μοιάζουν με λεπίδες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της διακυβέρνησης του!

Δεν μπορεί να πρόκειται για γκάφα. Δεν είναι δυνατόν ένας ευφυής άνθρωπος όπως ο Κώστας Τασούλας να δημοσιοποίησε το συγκεκριμένο μήνυμα «κατα λάθος».

«Τα απολυταρχικά καθεστώτα περιφρονούν τον λαό», αναφέρει ο ΠτΒ και μοιάζει να περιγράφει πλήρως τις πρακτικές Μητσοτάκη, ο οποίος έφτασε στο σημείο να αγνοεί ακόμα και το ενάμιση εκατομμύριο υπογραφές για τα Τέμπη!

Και ο Κώστας Τασούλας συνεχίζει λέγοντας το αδιανόητο:

«Η Δημοκρατία διαψεύδει καθημερινά έσχατες μειοψηφίες θιασωτών του αυταρχισμού, που υποκριτικά επικαλούνται τον λαό, τον ίδιο δηλαδή λαό, που θεωρούν ανάξιο να κυβερνήσει υπεύθυνα και αντιπροσωπευτικά τον τόπο του»!!

Όλα αυτά, λίγες μόλις εβδομάδες έπειτα από την τοποθέτηση του πρωθυπουργού για την τυραννία της πλειοψηφίας και την ψήφιση αντιλαϊκών και αντικοινωνικών νομοσχεδίων, που εξυπηρετούν μόνο μικρές, φανατικές μειοψηφίες!

Λόγω της μαύρης επετείου για την οποία εξεδόθη η συγκεκριμένη ανακοίνωση του Κώστα Τασούλα, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι πρόκειται για μία πράξη αντίστασης…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This