Εκλιπαρούσε τον Φούγκα ο πρώην υπουργός για να πείσει τον Ράμα να μην «εισβάλει»

Must Read

Άλλη μια «ειδική αποστολή» του μοιραίου προσώπου όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά ολόκληρης της χώρας, πήγε άπατη.

Ο Ράμα συνεχίζοντας την γελοιοποίηση του Μητσοτάκη, αποφάσισε να επισκεφθεί την Ελλάδα, χωρίς να συναντηθεί με κανέναν αξιωματούχο, αλλά για να συνομιλήσει με μέλη της «αλβανικής κοινότητας»!

Τρίχες κατσαρές. Ο Ράμα έπειτα από την «εισβολή» στην Βόρειο Ήπειρο, τώρα ετοιμάζεται για νέο μέτωπο εντός της χώρας με αλβανική μειονότητα. Ο εκβιαζόμενος Μητσοτάκης, δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη για να αποτρέψει τις οδυνηρές εξελίξεις για τον ελληνισμό. Κάποτε θα μάθουμε από που κρατάει ο Αλβανός τον Έλληνα πρωθυπουργό…

Έτσι λοιπόν, ο δειλός που παριστάνει το τσιτάχ της Μεσογείου, έστειλε τον πρώην υπουργό του, ο οποίος αναλαμβάνει τις ειδικές αποστολές, με πρόσωπα όπως ο Ράμα. Ξέπλυμα δηλαδή κι άλλα παρεμφερή. Ο πρώην υπουργός συναντήθηκε με τον Έντρι Φούγκα, το δεξί χέρι του Ράμα, που είχε έλθει στην Ελλάδα για να προετοιμάσει τις συναντήσεις με τους εδώ Αλβανούς.

Σκοπός του πρώην υπουργού ήταν να εκλιπαρήσει το δεξί χέρι του Ράμα, ώστε ο Αλβανός πρωθυπουργός να αναβάλει την επίσκεψη του για μετά τις ευρωεκλογές, προκειμένου να μην υπάρχει πολιτικό κόστος, καθώς οι ραγιάδες υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσουν βλέποντας τέτοιες προκλήσεις.

Έφαγε πόρτα, όπως ήταν επόμενο. Ότι αναλαμβάνει το κάνει ρόιδο. Μόνο το ξέπλυμα μαύρου χρήματος το κάνει άψογα…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This