«Εκτέθηκε με την άγνοιά του» – Στην αντεπίθεση η δημοσιογράφος Ρένα Παυλάκη μετά την επεισοδιακή συνέντευξη με τον Κασσελάκη

Η ανάρτηση Κασσελάκη και η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ - Αποχώρησε εκνευρισμένος ο αρχηγός της αντιπολίτευσης

Must Read

Στην αντεπίθεση πέρασε η δημοσιογράφος Ρένα Παυλάκη μετά την επεισοδιακή συνέντευξη με τον Στέφανο Κασσελάκη (και την αποχώρησή του) και την ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Twitter και την ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δική της ανάρτηση η κ. Παυλάκη κάνει λόγο για προσπάθεια του αρχηγού της αντιπολίτευσης και του ΣΥΡΙΖΑ να αμαυρώσουν την δουλειά της και την προσωπικότητας της, περιγράφει όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της στον «αέρα» τονίζοντας πως «ο Κασσελάκης εκτέθηκε με την άγνοιά του».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου – στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός. Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος. Έτσι έγινε το μαύρο – άσπρο. Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις. Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια. Θα μου πείτε, «μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη;». Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα. Πέντε χρόνια ήταν αρκετά.

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Ο μεγάλος χορηγός της λίστας Πέτσα και της 107 σειράς παγκόσμιας κατάταξης στην ελευθερία του Τύπου, η Νέα Δημοκρατία, τολμά και σχολιάζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ως προς τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την ενημέρωση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να δίνει συνεντεύξεις σε μη φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ Μέσα Ενημέρωσης και σε μη προστατευόμενα περιβάλλοντα διότι ούτε έχει να φοβηθεί, ούτε έχει να κρύψει τίποτα. Είναι διάφανος σε όλα.

Σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που επιλέγει ως επί το πλείστον ασφαλή περιβάλλοντα και οικείους δημοσιογράφους, που ενίοτε τού γράφουν και σημειώματα για να τροφοδοτήσουν την σκέψη του.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου «Real Voice», μόλις αναφέρθηκε στις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη Ρόδο -κατάσταση που βίωσε με επιτόπια επίσκεψή του- και στις ευθύνες της κυβέρνησης δέχτηκε καταιγισμό προσβολών σε πρωτόγνωρο τόνο και ύφος από δημοσιογράφο σε «διατεταγμένη υπηρεσία», που πέρυσι το καλοκαίρι ‘διακρίθηκε’ για τις ανταποκρίσεις της που ανέφεραν ότι όλα καλώς κυλούν στο πολύπαθο νησί που καιγόταν για 14 ημέρες. Ως εξ συμπτώσεως πρόκειται για πρώην υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο και νυν διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Δωδεκανήσων και Διευθύνουσα Σύμβουλο στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Δωδεκανήσου «ΑΝΔΩ ΑΕ». Δηλαδή τρία σε ένα… Η διαπλοκή της ΝΔ στο μεγαλείο της!

Όσον αφορά τώρα στην ουσία της συνέντευξης, είναι προφανές ότι για την διετή καθυστέρηση της καταβολής του μεταφορικού ισοδύναμου στους νησιώτες, αλλά και για την άρνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ενσωματώσει το άρθρο 104 της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 542/2022 για τη μείωση του ΦΠΑ κατά 30% στα νησιά μας εδώ και δύο χρόνια (προεκλογική εξαγγελία της ΝΔ το 2023), δεν ευθύνεται κανένας άλλος πλην του ιδίου κ. Μητσοτάκη, ο οποίος κυβερνά τα τελευταία πέντε χρόνια όσο κι αν θέλουν κάποιοι να το παραβλέπουν!

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ολόκληρη η ανάρτηση της δημοσιογράφου:

Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τον Κασσελάκη, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα! Αυτό συνέβη χθες στην εκπομπή μου. Ο Κασσελάκης εκτέθηκε για την άγνοιά του.
Δεν διαφώνησα με τις πολιτικές απόψεις του. Τον κάλεσα άλλωστε για να τις εκθέσει, όχι για να τις αντικρούσω.
Την άγνοιά του όμως στα τοπικά ζητήματα που ο ίδιος έθιξε, ήμουν υποχρεωμένη να την επισημάνω και να αποκαταστήσω την πραγματικότητα. Δεν ήξερε. Δεν ρώταγε τους συνεργάτες του;
Για την άγνοια του Στέφανου Κασσελάκη ευθύνεται μόνο ο ίδιος και εκείνοι που τον περιβάλλουν.
Όλα τα υπόλοιπα βαρύγδουπα που γράφει στα social media για αποστήματα που θα σπάσει, για εντολοδόχους του Μαξίμου, για διαβρωμένες συνειδήσεις, για λάσπη, για προπαγάνδα και άλλα τέτοια ηρωικά και επικά, προφανέστατα για να περισώσει ό,τι μπορεί από τον πληγωμένο του εγωισμό και την αμήχανη εικόνα που έδωσε στο κοινό του, ουδόλως με αφορούν και με αγγίζουν.
Άλλωστε δεν χρειαζόνταν “δάκτυλος Μαξίμου” για να εκτεθεί. Τα καταφέρνει μια χαρά και μόνος του.
Παραθέτω την τουριστική καμπάνια της Ρόδου που έτρεξε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πέρυσι στις 8 Αυγούστου αμέσως μετά τις φωτιές και την οποία γνωρίζει όλη η Ευρώπη αλλά όχι ο Κασσελάκης και η … εξέδρα που έστησε στον Real Voice για να τον αποθεώσει που θα “τάπωνε” τη δημοσιογράφο, αλλά που δυστυχώς γι αυτούς, δεν τους βγήκε .

Περιμένω από μέρα σε μέρα και τα επίσημα στοιχεία της Fraport για την τουριστική κίνηση της Ρόδου για τον μήνα Μάιο.

Δείτε την ανάρτηση:

Η συνέντευξη

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στη δημοσιογράφο του Real Voice Ρένα Παυλάκη, με τον ίδιο να αποχωρεί τελικά εκνευρισμένος.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η δημοσιογράφος του ροδιακού σταθμού σχολίασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνος που «το 2015 εκχώρησε στην Τρόικα τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ των νησιών, πλήγμα που δεν μπόρεσε να επουλώσει το μεταφορικό ισοδύναμο». Τότε ο Σ. Κασσελάκης απάντησε εκνευρισμένος: «Πέντε χρόνια κυβερνάει ο Μητσοτάκης και μου λέτε για τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη;»

Μάλιστα, αυτό που έκανε τον Κασσελάκη να χάσει την ψυχραιμία του ήταν όταν η δημοσιογράφος σχολίασε ότι ελάχιστοι στη Ρόδο ανταποκρίθηκαν στην επίσκεψή του και ότι οι πολίτες είναι ευχαριστημένοι από τη ΝΔ. Σημειώνεται ότι η δημοσιογράφος Ρένα Παυλάκη εργάζεται και ως διευθύντρια γραφείου τύπου του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου! Σε απάντησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την προκάλεσε να τον ακολουθήσει όπου η ίδια επιθυμεί, «ακόμα και στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό, που κώλωσε να έρθει ο πρωθυπουργός και θα δούμε ποιος είναι λαϊκός και ποιος όχι».

Τελικά ο Κασσελάκης έφυγε έξαλλος λέγοντας μάλιστα ότι έχει να προλάβει την πτήση. «Εντάξει, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα» είπε και αποχώρησε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αν αυτό είναι δημοσιογραφία ζητώ που καικαμε. Η κυρία ήταν εριστικη και όντως σε διατεταγμένη υπηρεσια. Όσοι την έχουμε δει πέρισυ στις φωτιές στην Ρόδο που έδινε στον σκαι όλα ήταν έλεγε υπο έλεγχο όταν καιγόταν το νησί για δύο εβδομαδες.

  2. Στον πρωθυπουργό τολμά η κυρία να κάνει ερωτήσεις χωρίς προηγουμένως να τις συμφωνήσει; Στις ανακριβείς απαντήσεις τολμά να κάνει διορθώσεις; Τώρα βρήκε το παιδί αυτό και το παίζει δημοσιοκαφρος……

  3. O Kas είναι άσχετος (και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά, αλλά αυτό απασχολεί τους ψυχολόγους των ψηφοφόρων του), αλλά σήμερα βρήκε τον θυληκό Πορτος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This