Ένα γραφείο και τρεις καρέκλες άφησε ο Αυγενάκης στον Τσιάρα στο Υπουργείο

Άλλαξε χέρια το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς ο Λευτέρης Αυγενάκης αποχώρησε και ο Κώστας Τσιάρας ορίστηκε στη θέση του. Κατά την παραλαβή – παράδοση την περασμένη Παρασκευή (14/06) το απόγευμα στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν φαίνεται το άδειο γραφείο που παρέδωσε ο Αυγενάκης στον Τσιάρα.

Από τον τοίχο απουσίαζε ο πίνακας ζωγραφικής που κοσμούσε το χώρο από την εποχή του Κώστα Καραμανλή. Το ίδιο και ο άλλος, με τη μάνα αγρότισσα, στα δεξιά του υπουργικού γραφείου, μπροστά στον οποίον έχουν βγει αμέτρητες φωτογραφίες από συναντήσεις υπουργών με ξένους και εγχώριους παράγοντες κλπ.

Διαβάστε ακόμα: Ποιοι μένουν εκτός της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τα υπουργεία τα έχουν δει τσιφλίκια τους οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες. Αυτή είναι η νοοτροπία τους. Όσο για τη φωτογραφία, ούτε το ράφι πίσω από το γραφείο του ζήτησε να ξεσκονιστεί ο άχρηστος. Απορώ πως δεν σήκωσε και το γραφείο και τις 3 καρέκλες για το σπίτι του ο αχαϊρευτος. Τεμπέληδες και μαφιόζοι κομματάρχες που καθορίζουν τις τύχες του λαού.

  2. Για ξεσκόνισμα πήρε τους πίνακες και θα τους επιστρέψει .
    που να τους κρεμάσει άλλωστε .
    Με τα λέλουδα τι έγινε πρόλαβα να παραγγείλει ??? χαχαχα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ