Μαυροειδάκος: «Δεν μπορώ να βλέπω τους αστυνομικούς σαν Ρωμαίους σε Γαλατικό χωριό»!

Must Read

«Δεν μπορώ να βλέπω τους αστυνομικούς σαν Ρωμαίους σε γαλατικό χωριό», δήλωσε ο γγ των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Συγκεκριμένα ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha δήλωσε: «Δεν συμφωνώ με την εικόνα στις καταλήψεις των Εξαρχείων. Έχουμε αξιοπρέπεια σαν αστυνομικοί. Δεν μπορώ να βλέπω τους αστυνομικούς σαν Ρωμαίους σε γαλατικό χωριό, με τις ασπίδες πάνω από τα κεφάλια τους, να δέχονται αντικείμενα επί 3μιση ώρες και να τους ευτελίζουν βάφοντάς τους. Αυτή η εικόνα δεν ταιριάζει στους αστυνομικούς. Αν είναι να σπάσω πέντε χέρια για να με συμπαθεί ο κόσμος δεν το θέλω. Δεν θέλω να με βλέπει σαν κακομοίρη» και συμπλήρωσε : 

«Με ενοχλεί η εικόνα επιχειρησιακά, όχι για τις κάμερες. Όταν έρθουν οι κάμερες τότε ο κόσμος θα καταλάβει τι τραβάει ο αστυνομικός. Επί 3μιση ώρες δεχόμασταν αντικείμενα. Έπρεπε να παρέμβουμε. Ο αστυνομικός είναι για να είναι υπηρέτης του πολίτη, τα επικοινωνιακά παιχνίδια δεν μας απασχολούν.

Εμένα με απασχολεί που βρήκα έξι τραυματίες στο νοσοκομείο και ο εξοπλισμός τους, τον οποίο έχουν πληρώσει από την τσέπη τους, για πέταμα. Ένας αστυνομικός , για να μπορεί να αντιμετωπίσει όλα αυτά που συμβαίνουν και να γυρίσει στο σπίτι του, αν δεν βάλει από την τσέπη του χρήματα, δεν θα είναι σίγουρος. Αυτά που δίνει η πολιτεία δεν αρκούν, αν και τώρα γίνεται προσπάθεια από την κυβέρνηση να δοθεί νέος εξοπλισμός».

Ελπίζουμε η κυβέρνηση να κάνει αυτό που πρέπει για την αστυνομία ενισχύοντας τον εξοπλισμό των αστυνομικών και φυσικά να εμμείνει στην πολιτική εκκένωσης των καταλήψεων…

Δείτε επίσης: Γραμματέας Ειδικών Φρουρών: Με τον ΣΥΡΙΖΑ είχαμε γίνει… ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This