Δευτέρα 17/5/2021

Γραμματέας Ειδικών Φρουρών: Με τον ΣΥΡΙΖΑ είχαμε γίνει… ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα

Με ιδιαίτερα ειρωνικούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στο θέμα της πάταξης της παράνομης δράσης των αντιεξουσιαστών ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Με την προηγούμενη κυβέρνηση κάναμε τους …ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα», και συμπληρώνοντας «Τώρα και προσαγωγές έχουν γίνει και δίκες έχουν μπροστά τους, με κατηγορίες και για κακουργήματα -αν δεν απατώμαι».

Όσον αφορά το ζήτημα της εκκένωσης των υπόλοιπων καταλήψεων, κάποιες από τις οποίες βρίσκονται στα Εξάρχεια, ο κ. Μαυροειδάκος δήλωσε τα εξής: «Ούτε σταμάτησαν ούτε νομίζω πως θα σταματήσουν οι αστυνομικές επιχειρήσεις. Είναι συγκεκριμένη εντολή να φύγουν οι μπαχαλάκηδες από τα Εξάρχεια και το περιβόητο ΒΟΞ ήρθε η ώρα να αδειάσει».

Διαβάστε επίσης: Βαρουφάκης προς Μητσοτάκης: «Θεωρούμε ότι ήταν λάθος η συνάντηση με τον Τραμπ στη συγκεκριμένη συγκυρία»

Σχετικά με την τελευταία εκκένωση κατάληψης επί της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι και την περιπέτεια της οικογένειας Ινδαρέ της οποίας το σπίτι συνόρευε με την κατάληψη, ο γραμματέας των Ειδικών Φρουρών τόνισε πως διεξάγεται έρευνα και αναμένονται επιπλέον τα αποτελέσματα των ειδικών εργαστηρίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ