Τι συμβαίνει; Ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου βγαίνει στα κανάλια ενώ τον αναζητεί η αστυνομία 

Eνώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ο ίδιος υποστηρίζει ότι η αστυνομία ξέρει που βρίσκεται και μιλάει για... πλεκτάνη

Must Read

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, 11 ημέρες μετά τον σάλο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο αρχαιοφύλακα ο οποίος έχει καταγγελθεί για σεξουαλική παρενόχληση από τουλάχιστον 11 παιδιά στη Νίσυρο, ο ίδιος βγαίνει και μιλάει ανενόχλητος στα κανάλια!

Νωρίτερα, ανακοινώθηκε ότι σε βάρος του αρχαιοφύλακα ο οποίος έχει ήδη προλάβει να φύγει από το νησί, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και κατηγορείται για προσβολή γεννετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση ανηλίκων, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία και ναρκωτικά.

Ο ίδιος ωστόσο μίλησε ζωντανά σε εκπομπή, υποστηρίζοντας ότι είναι στην Κρήτη και έχει ενημερώσει τις αρχές για το που βρίσκεται.

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο» απάντησε για την έκδοση εντάλματος σύλληψης και πρόσθεσε μιλώντας στο Live News: «Η αστυνομία γνωρίζει πού είμαι. Την έχω ενημερώσει. Δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα. Έχω δηλώσει κανονικά τη διεύθυνσή μου και θα δηλώνω όπου είμαι, οτιδήποτε είναι, θα τα δηλώνω κανονικά. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου, στα παιδιά της ομάδας. Εμένα τα παιδιά, ότι δηλώσουν τα 25 παιδιά τα μεγάλα και τα 20-25 τα μικρά».




Μάλιστα, ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι τα παιδιά… τον αγαπούσαν: «Αν δηλώσουν κάτι κακό τα παιδιά, θα καταλάβω, όμως δεν νομίζω να δηλώσουν. Τα παιδιά και με αγαπούσαν και τα αγαπώ τα παιδιά, και τα μεγάλα και τα μικρά, και το ΔΣ… Δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Εγώ είμαι πικραμένος γενικά με τους ανθρώπους. Υπάρχουν αυτά, τι να κάνουμε; Δεν πειράζει. Θέλω να ηρεμήσω στα αδέλφια μου, που είναι ότι αγαπημένο έχω, και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Όλα θα πάνε καλά» είπε.




Σε ερώτηση για το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ίδιος απάντησε: «Στην Κρήτη, το ξέρει η αστυνομία, το ξέρει. Το ξέρει η αστυνομία, η υπηρεσία μου, το ξέρουν όλοι». Μάλιστα επανέλαβε το αφήγημα περί… πλεκτάνης: «Ένας πολίτης νόμιμος είμαι. Ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με δικαστήρια, ξέρει ότι είναι πλεκτάνη. Όταν γνωρίζει ότι είναι πλεκτάνη, το γνωρίζει ότι έπεσε σε μία πλεκτάνη, αλλά, όταν φτάσει η ώρα, θα μιλήσω και εγώ. Δεν είμαι κυνηγημένος, δεν με φώναξε κανείς να μου πει “συλλάβετε τον”. Ξέρουνε πού είμαι» υποστήριξε.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This