«Σαν να αγόρασαν 2 πατάτες από το σούπερ μάρκετ» – Οργή στο Instagram για τα δίδυμα που απέκτησε ο Jacquemus με τον σύζυγό του

Must Read

Πλήθος αρνητικών και οργισμένων σχολίων συγκέντρωσε η ανάρτηση του γνωστού σχεδιαστή μόδας Simon Porte Jacquemus, ο οποίος ανακοίνωσε ότι απέκτησε δίδυμα με τον σύζυγό του.

Το γκέι ζευγάρι φαίνεται ότι απέκτησε τα παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, με τον Γάλλο σχεδιαστή να προχωρά σε ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην γυναίκα που τα έφερε στον κόσμο: «Μία και Σαν. Καλώς ήρθατε στη γη, αγάπες μας. Σας αγαπάμε τόσο πολύ. Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα μαζί σας. Ο μπαμπάς Μάρκο και ο μπαμπάς Σιμόν» έγραψε ο σχεδιαστής και προκάλεσε την οργή των ακόλουθών του.

Η πλειοψηφία των χρηστών μιλάει για αγορά των παιδιών και «εργαλειοποίηση της γυναίκας», ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέτουν το ερώτημα στον σχεδιαστή και τον σύζυγό του, γιατί δεν προχώρησαν σε υιοθεσία, αφού ήθελαν τόσο να αποκτήσουν παιδιά.

«Αγοράζουν μωρά λες και αγόρασαν 2 πατάτες από το σούπερ μάρκετ, τόσο απλό» έγραψε ένας χρήστης του Instagram, ενώ άλλος σχολίασε: «Άλλος ένας λευκός πλούσιος γκέι με προνόμια που ενεργεί σαν λευκός πλούσιος γκέι με προνόμια. Τι έκπληξη». «Ήταν σε προσφορά τα 2;» έγραψε κάποιος άλλος.

Άλλος τόνισε ότι «τα παιδιά δεν πωλούνται, οι μήτρες της γυναίκας δεν νοικιάζονται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Όταν ετεροφυλόφιλα ζευγάρια (άντρας με γυναίκα), κάνουν παιδί/α μέσω παρένθετης μητέρας, εκεί γιατί δεν κάνετε λόγο για “εργαλειοποίηση της γυναίκας;
    Γιατί δεν τους λέτε να υιοθετήσουν ένα παιδί, από τη στιγμή που τόσο πολύ θέλουν να αποκτήσουν;
    Να έχετε το θάρρος της γνώμης και να πείτε ότι απλά δεν γουστάρετε να βλέπετε ομόφυλες οικογένειες και ζευγάρια, όχι να βάζετε μπροστά “ζητήματα ηθικής ” για να δικαιολογηθητε.

  2. Άλλοι δύο.Ανωμαλοι.Ωπα.Συγνωμη gey.Eχουν λεφτά βλέπετε.Αγοραζουν μία γυναίκα τη χρησιμοποιούν σαν σκεύος.Και αγοράζουν τά παιδιά από την μήτρα της.

    • Το ίδιο κάνουν και στρέιτ ζευγάρια, εκεί γιατί δεν σας ενοχλεί καθόλου;
      Ή σε αυτή τη περίπτωση δεν σας ενοχλεί το ότι έχουν λεφτά και χρησιμοποιούν μια γυναίκα σαν σκεύος;

  3. Ποιος ενδιαφέρεται για τα παιδιά αυτά δεν έχουν δικαιώματα !!Ενδιαφέρων υπάρχει μόνο για τους Λοακτικ

  4. Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με πατέρα και μητέρα οι ρόλοι αυτοί δεν αντικαθίστανται..Για αυτό κάτω τα χέρια σας από τις αθώες ψυχές των παιδιών..

  5. Για χάρη των πούστηδων και των λεσβιών καταστρέφουμε την κοινωνία μας.
    Με πρόσχημα την ισότητα στα δικαιώματά κατάφεραν, αν και μειοψηφία, να μας κάνουν κουμάντο οι πούστηδες.
    Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας και η πλάκα είναι ότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε κιόλας διότι θα μας καταγγείλουν για ομοφοβικούς, ρατσιστές και άλλες παπαριές…

  6. Ούτε να φιλιούνται δεν ξέρουν τα τσόκαρα… Να δούμε αν χρειαστούν κανένα νεφρό (που να μην χρειαστεί ) τα παιδάκια θα βγάλουν κανένα από τα δικά τους να δώσουν…. Να δούμε πόσο γονείς είναι.

  7. Τα παιδιά δεν θα αναζητούν την μυρωδιά της μάνας τους; Πολύ βίαιος ” ξεριζωμός”. Αλλά αφού δεν μπορούν να μιλήσουν….; …ποιός τα ρωτάει – νοιάζεται;

  8. Το μόνο που έχω να πω είναι να ζήσουνε και το τι θα κάνουν αυτοί δύο στη ζωή τους και στο σπίτι τους δεν απασχολεί κανένα σας να κοιτάξτε τη δουλειά σας και να μη κρίνετε τους άλλους που θέλω να φτιάξουν τη ζωή τους και την οικογένειά τους αυτόχρονο από μόνο

    • Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει δεξου το και προχώρα. Η φύση έχει δημιουργήσει τον ρόλο της μητέρας (θηλυκότητα)και τον ρόλο του πατέρα(αρρενωπότητα), με αυτα τα δύο θα μεγαλώσει σωστά ένα παιδί όχι με δύο πατεράδες η δύο μανάδες.Όλα τα άλλα είναι χαριτωμένες ιστοριουλες που πασάρει ως αποδέκτες το LGBTQ community και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν διότι πάνε κόντρα στην φύση και ότι πάει κόντρα στην φύση πολύ απλά δεν λειτουργεί.

  9. Σόδομα και Γόμορρα έρχεται Αρμαγεδδώνας γεγονότων.
    Ήρθε η ώρα να δούμε όλες τις προφητείες να εκπληρώνονται.
    Όσοι και όσες υποστηρίζουν την ανωμαλία κάτι που δεν είναι στην φύση της κάτι που είναι ενάντια στο Θεό τότε θα δουν την οργή του.
    Δοκιμαστηκαμε με την πανδημία, με τα μπολια, με τα μέτρα και τώρα θα δοκιμαστούμε στην πείνα, στην προσευχή, στην πίστη, στην υπομονή και στην πνευματικό αγώνα της επιβίωσης.

  10. Ο καθένας άνθρωπος έχει δικαίωμα,να ζήσει όπως θέλει τη ζωή του.Και κανένας δεν έχει δικαίωμα να επέμβει στη προσωπική ζωή του άλλου.Ποτε θα το καταλάβει η κοινωνία αυτό;;;;Να κοιτάζει ο καθένας τη δική του ζωή,και πως τη ζει.

  11. Που είναι οι φεμινιστικες οργανώσεις να προστατευσουν τις γυναίκες? Οι μήτρες είναι προς ενοικίαση για τον οποίο πλουσιο ομοφυλόφιλο? Θέλουν και δίδυμα να έχει ο καθένας το δικό του παιδι!!! Κι αφου αγαπούν τόσο πολυ τα παιδια γιατί δεν υιοθετούν και δυο και τρία, τόσα παιδακια στα ιδρύματα και στην ανέχεια, αλλά δεν μιλά κανείς, γιατί έχουμε την Λοατκι+ κοινότητα διεθνώς να επιβάλλει τις θέσεις της,

    • Όταν οι μητέρες είναι προς ενοικίαση για τον κάθε πλούσιο ετεροφυλόφιλο, γιατί δεν σας ενοχλεί;
      Γιατί τα ετεροφυλόφιλα (άντρας με γυναίκα) ζευγάρια δεν υιοθετούν παιδιά (που όπως σωστά λέτε, υπάρχουν πολλά σε ιδρύματα και συνθήκες ανέχειας) και χρησιμοποιούν παρένθετη μητέρα;
      Λυπάμαι πολύ που σαν γυναίκα εργαλειοποιειτε ένα τέτοιο ζήτημα για να δικαιολογήσετε την ομοφοβία σάς

  12. ΟΙ ΓΚΈΙ ΈΧΟΥΝ ΔΙΚΑΊΩΜΑΤΑ, ΤΆ ΠΑΙΔΙΆ ΈΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ???
    ΟΙ ΓΚΈΙ ΈΧΟΥΝ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΆ ΠΡΟΚΑΛΟΎΝ Η ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΕΊ ΚΑΊ ΝΆ ΚΡΑΖΕΙ ??? ΜΆΛΛΟΝ ΘΆ ΔΟΎΜΕ ΣΕ ΛΊΓΟ ΚΑΊ ΤΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΣΤΆ ΜΠΑΛΚΌΝΙΑ ΣΕ ΤΖΆΜΠΑ ΘΕΑΜΑ. ΠΟΣΟ ?? ΞΕΦΤΊΛΑ ΠΟΙΑ ??? Ε Λ Ε Ο Σ !!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This