Βαρουφάκης προς Μητσοτάκης: «Θεωρούμε ότι ήταν λάθος η συνάντηση με τον Τραμπ στη συγκεκριμένη συγκυρία»

Must Read

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού και με τον γραμματέα του ΜεΡΑ 25 Γιάννη Βαρουφάκη. 

«Τι να σε κεράσω;», ρώτησε ο πρωθυπουργός τον Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος απάντησε «ένα νεράκι», ενώ στη συνέχεια μίλησαν για το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.

Δείτε επίσης: Αντίθετος με την Χάγη ο Κυριάκος Βελόπουλος! Τι συζήτησε με τον πρωθυπουργό

Αμέσως μετά την συνάντηση  ο Γιάννης Βαρουφάκης έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες. «Θεωρούμε λάθος τη συνάντηση με τον Τραμπ στη συγκεκριμένη συγκυρία» είπε και συνέχισε λέγοντας:

«Ο κ.Μητσοτάκης έδειξε, όπως και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ηγέτες, μια αμηχανία στην επιθετικότητα του κ. Τραμπ. Μας βάζουν σε μια διαδικασία αποανάπτυξης. Γιατί η πραγματική ανάπτυξη δεν θάρθει από τα τρυπάνια, ή τις εξορύξεις. Ο κ. πρωθυπουργός μου παρέθεσε τις βασικές αρχές του νομοσχεδίου για τον εκλογικό νόμο. Διαφωνήσαμε με την ενισχυμένη αναλογική… Δεν συζητήσαμε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον γραμματέα του Μέρα 25 ήταν και η τελευταία για σήμερα. Είχαν προηγηθεί οι συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα, την Φώφη Γεννηματά και τον Κυριάκο Βελόπουλο. Την Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This