Όνειδος η παραμονή Φλωρίδη στην κυβέρνηση για την… βρομοδουλειά

Ο άνθρωπος του Σημίτη κατάλληλος για τον Κυριάκο

Ντροπή και μόνον ντροπή(!) για την διατήρηση του Γιώργου Φλωρίδη στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Ο άνθρωπος του Σημίτη κρίθηκε κατάλληλος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την βρόμικη δουλειά στην δυσώδη συγκάλυψη στα Τέμπη.

Η παραμονή του πολιτικού ανδρός, που έψεξε ανερυθρίαστα τους χαροκαμένους συγγενείς με το… αμίμητο «είναι για τα μπάζα», παραμένει μετά τον υποτιθέμενο ανασχηματισμό στην κυβέρνηση, προκειμένου να ολοκληρώσει το μπάζωμα που του ανατέθηκε από τον πρωθυπουργό της αδιαφάνειας και της διθαφθοράς.

Εύγε! κύριε Μητσοτάκη…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης