Ο Παπασταύρου ξέχασε τον Σαμαρά!

Συνέντευξη στον Τέρενς Κουίκ και τον ιστότοπο Huffington Post έδωσε ο υπουργός Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου για το θέμα των εξορύξεων της αμερικανικής εταιρίας Chevron στην Κρήτη. Oταν χρειάστηκε να υπενθυμίσει το ιστορικό της υπόθεσης και την πρώτη προκήρυξη του διαγωνισμού το 2014, έπαθε γλωσσοδέτη. Αναφέρθηκε αορίστως στην κυβέρνηση.

Δεν μπόρεσε να προφέρει το υπόλοιπο: Στην κυβέρνηση ΣαμαράΒενιζέλου, δηλαδή, στην οποία ο ίδιος μετείχε ως σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού με γραφείο στο Μαξίμου. Αχ, Σταύρο! Αχ, Αντώνη που ήθελες και χίλιους!

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης