Ο Φράγκος διαψεύδει Κασσελάκη για τα Τέμπη

Το Κίνημα Δημοκρατίας του Στέφανου Κασσελάκη έσπευσε να… καυχηθεί ότι έφερε το θέμα των Τεμπών στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «για πρώτη φορά», ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος επεσήμανε ότι το αίτημα για συζήτηση του εγκλήματος των Τεμπών στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου έχει έρθει περισσότερες από τρεις φορές.

«Κάρφωσε» μάλιστα και το κόμμα Κασσελάκη, σχολιάζοντας ότι η ευρωομάδα στην οποία ανήκει η Ελληνική Λύση στήριξε το συγκεκριμένο αίτημα όλες τις φορές (και το ίδιο προτίθεται να κάνει ξανά).

«Αντιθέτως μέχρι τώρα το αίτημα δεν στήριζαν οι ‘φιλελεύθεροι’ (που πλέον ανήκει το ‘Κίνημα Δημοκρατίας’) μαζί με το ‘Λαϊκό Κόμμα’ και τους ‘Πατριώτες’», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ.Φράγκος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • Όσο σανό έφαγαν αυτοί που υποτίθεται τον ψήφισαν επειδή “πίστεψαν” ότι είναι ο στρατηγός άλλο τόσο εσείς που πιστεύετε ότι έγινε!!!
      Αλλά όπως αποδείχτηκε, αυτός είναι ο πιο παραγωγικός ευρωβουλευτής! Άρα, ακόμα και έτσι θα έπρεπε οι “παραπλανηνημενοι” να χαίρονται που η ψήφος τους έπιασε τόπο.
      Αλήθεια ρε φίλε για πες μας? Αυτοί που πίστεψαν ότι είναι ο στρατηγός και τον αγαπάνε, που ούτε από που είναι δεν ξέρουν, δεν ξέρανε ότι δεν είναι υποψήφιος? Μπεεεεεεε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης