Εσχάτη Προδοσία; Η ομιλία που κάνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανατριχιάζει

Must Read

Η κυβέρνηση έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα για να απαξιώσει την κατηγορία περί εσχάτης προδοσίας που απευθύνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το έγκλημα των Τεμπών.

Μία ομιλία του παρελθόντος όμως, τεκμηριώνει πλήρως την συγκεκριμένη κατηγορία, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το πλέον επιβαρυντικό είναι ότι τότε οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αποθέωναν τον ομιλητή, όταν ανέλυε επακριβώς τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ασκηθεί (σήμερα) δίωξη στον Μητσοτάκη για εσχάτη προδοσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η χρεωκοπια της χωρας πως εγινέ; και καποιοι συνεχιζουν απτοητοι λογω της ατιμωρισίας π.χ ΟΠΕΚΕΠΕ, ολα στο τελος αθροιζονται, .πρεπει να μπη το μαχαιρι στο κοκκάλο

  2. Διάβασα το άρθρο με αρκετό ποπ κορν.
    α. Μερικές από τις οικογένειες έγραψαν την κατηγορία. Ακόμη και στο σύλλογο που προεδρεύει η Καρυστιανού δε στηρίζουν όλοι την κίνηση.
    β. Υπάρχει και ένας άλλος σύλλογος θυμάτων που παίρνει αντίθετη θέση στο όλο τσίρκο.|
    Οι οικογένειες Πλακιά και άλλων θυμάτων που υποστηρίζουν ανοιχτά ότι το όλο θέμα είναι πολιτικό.
    Είπαμε και παλιότερα, ο σανός δεν έχει ωραία γεύση, γι αυτό και οι πολίτες έχουν αρχίσει και βαριούνται την κατανάλωσή του.
    Δε θα πιάσει η προπαγάνδα, καλή η προσπάθεια, αλλά τελείωσε το θέατρο.

    • εσείς κάνετε προπαγάνδα
      εσείς παίζετε θέατρο
      εσείς μασάτε σανό

      σταμάτα, είσαι εμετικός
      συμμάζεψε την κακία σου
      δεν με νοιάζει πόσα παίρνεις

      αρκεί να διαβάσεις διεθνή
      και θα δεις αν είναι προδότης
      ρώτα τον Μάζη για να σου το πει

    • Με την κυρωση του Τουρκολυβικου Μνημονιου η κυβερνηση εκχωρησε εθνικη κυριαρχια με την απραξια της και η ανικανοτητα να θωρακισει νομικω τω τροπω τα συμφεροντα της χωρας μας συμφωνα με τα οσα εργαλεια μπορει να δωσει το διεθνες δικαιο της θαλασσας. Κατα συνεπεια στοιχειοθετειται εσχατη προδοσια για εκχωρηση εθνικης κυριαρχιας διοτι αναγκαστηκε η χωρα να οδηγηθει σε την ενισχυση συμφεροντων εχθρικου κρατους (Τουρκια) με εκμηδενισμο της γεωπολιτικης μας θεσης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This