Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα πρέπει να ανησυχήσει το Μαξίμου. Η Κυριακή που ξημερώνει βρίσκει το πρωθυπουργικό γραφείο να δέχεται σφοδρά πυρά από άκρως φιλικά ΜΜΕ.
Από τη μία, ο Αλέξης Παπαχελάς στο κύριο άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής, εξοντώνει κυριολεκτικά τον υπουργό εξωτερικών και σκιώδη πρωθυπουργό, Γιώργο Γεραπετρίτη.
Από την άλλη, το Βήμα της Κυριακής, φιλοξενεί άρθρο του διαβόητου Ροζάκη, ο οποίος κάνει μία πρωτοφανή επίθεση στο πουλέν του, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι έχει εξαφανίσει την Ελλάδα από τον παγκόσμιο χάρτη! Ποιος; Ο Ροζάκης του οποίου τις διδαχές εφαρμόζει πιστά ο Κυριάκος Μητσοτάκης!
Πολύ κακό σημάδι…
ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ NEWS BREAK ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΟ ”ΒΗΜΑ” ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟ 2027. ΑΧ ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.