Ομοβροντία κατά Μητσοτάκη – Γεραπετρίτη από φιλικά ΜΜΕ!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα πρέπει να ανησυχήσει το Μαξίμου. Η Κυριακή που ξημερώνει βρίσκει το πρωθυπουργικό γραφείο να δέχεται σφοδρά πυρά από άκρως φιλικά ΜΜΕ.

Από τη μία, ο Αλέξης Παπαχελάς στο κύριο άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής, εξοντώνει κυριολεκτικά τον υπουργό εξωτερικών και σκιώδη πρωθυπουργό, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Από την άλλη, το Βήμα της Κυριακής, φιλοξενεί άρθρο του διαβόητου Ροζάκη, ο οποίος κάνει μία πρωτοφανή επίθεση στο πουλέν του, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι έχει εξαφανίσει την Ελλάδα από τον παγκόσμιο χάρτη! Ποιος; Ο Ροζάκης του οποίου τις διδαχές εφαρμόζει πιστά ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Πολύ κακό σημάδι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σιγά την εξόντωση του Τουρκοπετρίτη από τον Παπαχελά… Όνειρα βλέπετε… Κάθε μέρα προβλέπετε το τέλος του νέου Μωυσή κι αυτό ποτέ δεν έρχεται… Κάτι σαν το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν έχουν καταντήσει οι προβλέψεις σας…

    • ναι !!!! οι αλήθειες πονάνε και μια είναι η αλήθεια !! Ο Μητσοτάκης στις δημοσκοπήσεις είναι με διαφορά ο πρώτος.
      Πονάει πολύ!!! ε τι να κάνουμε!

  2. ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ NEWS BREAK ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΟ ”ΒΗΜΑ” ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟ 2027. ΑΧ ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.

    • ακροδεξιό το newsbrake !!! Τι άλλο θα ακούσουμε…
      Να μου πεις συστημικό” να το καταλάβω, αλλά ακροδεξιό, όχι ρε φίλε!
      Το Μητσοτακαίικο και μερικοί άλλοι τριγύρω κάνουν μπίζνες με τους γείτονες, οπότε τι να περιμένεις…
      Τώρα Ροζάκης, Παπαχελάς και διάφοροι άλλοι έχουν αρχίσει να ενοχλούνται από την κατάσταση (μάλλον έχουν μείνει εκτος του νυμφώνος) και βγάζουν κραυγούλες ελεγχόμενες!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης