Μαρινάκης: Η Ελλάδα προοδεύει(!) σε θέματα ελευθερίας του Τύπου

Τα σχόλια δικά σας...

Must Read

Πανηγυρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα ΜΜΕ στην Ελλάδα! Ο Παύλος Μαρινάκης μίλησε την Πέμπτη στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο συζήτησης του νομοσχεδίου για την «ενίσχυση της δημοσιότητας και της διαφάνειας στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο».

Με περισσή οίηση έκανε λόγο για προσπάθεια δυσφήμισης της χώρας από την αντιπολίτευση και υποστήριξε:

«Από τη μία ακούσαμε για μία χώρα που είναι στις τελευταίες θέσεις αξιολογήσεων, η οποία διώκει δημοσιογράφους, στην οποία δεν μπορείς να πεις ελεύθερα τη γνώμη σου, ό,τι χειρότερο μπορεί να φανταστεί κανείς, και από την άλλη, ακούσαμε 19 εκπροσώπους φορέων που τοποθετήθηκαν στο νομοσχέδιο.

Η μεγάλη εικόνα που παρουσιάστηκε ήταν θετική. Ήταν καλύτερη από αυτή που ζούσαν τα προηγούμενα χρόνια, στα χρόνια που κυβερνούσαν, υποτίθεται πιο δημοκρατικές κυβερνήσεις από εμάς που είμαστε μία δήθεν κακιά και ενάντια στους θεσμούς και την ελευθερία του Τύπου κυβέρνηση»

Αναφερόμενος στην ετήσια έκθεση για το Κράτος Δικαίου της Κομισιόν για τα κράτη μέλη της ΕΕ, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ τόνισε:

«Ήταν 2 λιγότερες από πρόπερσι που είχε 6 συστάσεις. […] Ξέρετε πόσα κράτη έχουν περισσότερες συστάσεις από την υποτίθεται τελευταία Ελλάδα; Δεκαοκτώ κράτη  μέλη της ΕΕ έχουν περισσότερες συστάσεις για το Κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου, από την υποτίθεται τελευταία Ελλάδα».

Τα σχόλια δικά σας…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This