Σπρώχνουν στην έξοδο τον Σκλήκα των ΕΛΤΑ

Λέγεται πως η συνεννόηση με τον Σκλήκα δεν είναι εύκολη

Πιέσεις να παραιτηθεί δέχεται πλέον ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Γρηγόρης Σκλήκας παρά ταύτα κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο αφού το σχέδιο συρρίκνωσης του δικτύου των καταστημάτων το είχε θέσει έγκαιρα στους αρμόδιους υπουργούς και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μαγειρεύεται «άδειασμα»

Η συνεννόηση μαζί του δεν είναι εύκολη, λένε στελέχη των υπουργείων Οικονομικών και Ψηφιακής Πολιτικής παρά ταύτα πιθανολογείται δημόσιο άδειασμα του κ. Σκλήκα, εάν συνεχιστούν οι αντιδράσεις από βουλευτές.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης