Ένα προς ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια του μυστηριώδους παζλ που αφορά στην απραξία του ΠΑΣΟΚ για τα μπλόκα και την …γκεστ εμφάνιση του Νίκου Ανδρουλάκη την Τρίτη στη Θεσσαλία.
«Έχει κουμπάρο και το ΠΑΣΟΚ;»
Η αποκάλυψη του Μακάριου Λαζαρίδη ότι ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού που συνελήφθη για συμμετοχή στο νέο κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, είναι «κουμπάρος» του ΠΑΣΟΚ ταράζει τα νερά και εξηγεί ορισμένα ανεξήγητα της χθεσινοβραδινής σύσκεψης των αγροτοκτηνοτρόφων της Κρήτης υπό τον Κωστή Χατζηδάκη.
Η σύσκεψη διήρκεσε 3 ώρες για τους περισσότερους και 2 επιπλέον για κάποιους λίγους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συζητήθηκε η περίπτωση του συλληφθέντα ο οποίος αποτελεί μεγάλο κεφάλι στις τάξεις των αγροτοσυνδικαλιστών και συμμετείχε στις πρόσφατες κινητοποιήσεις.
Δείτε επίσης:


Ούτε ο αντιπρόεδρος του Εδεσαϊκού να ήσουν. Τα είπες όλα.
αλλά μετά δεν πήγε..θα πήγαινε αν δεν ήταν να μην πάει , αλλά αν είχε πάει ,δεν θα ήταν να μην πάει.. αλλά μετά αν δεν είχε πάει θα ήτανε να πάει και μετά μπορεί και να μην πήγαινε αλλά μάλλον μπορεί και να πάει..