Πέμπτη 17/6/2021

Παραλίγο ξύλο στη… Βουλή! Βουλευτές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν βρισιές και σπρωξιές στην προανακριτική

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης της Βουλής, κι ενώ κατέθετε ο Παύλος Πολάκης.

Ο Π. Πολάκης αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Κυρανάκη, χαρακτηρίζοντας τον ως προβοκάτορα, ενώ, κατόπιν, αποχώρησε από την αίθουσα, με τον Κυρανάκη να του φωνάζει «είσαι κότα λειράτη»!

Όπως ήταν φυσικό, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν, αλλά ο κ. Κυρανάκης κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και, όπως αναφέρουν, τους φώναξε: «Κι εσείς κότες είστε». Στο σημείο εκείνο η ένταση… χτύπησε κόκκινο!

Πηγές από γαλάζιους βουλευτές, ανέφεραν πως ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Γκιόλας σηκώθηκε από το έδρανο του και έσπρωξε τον Κυρανάκη, φωνάζοντας του «Φύγε από εδώ ρε και μη φωνάζεις πάνω από τα κεφάλια μας».

Στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο, με τον Κυρανάκη να αποχωρεί εκνευρισμένος και τη συνεδρίαση να διακόπτεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, λίγη ώρα αργότερα, τόσο, ο Γκιόλας, όσο και ο Κυρανάκης, ζήτησαν συγγνώμη, με τον τελευταίο να ανακαλεί όσα είπε.

Νωρίτερα, η ένταση είχε κορυφωθεί και πάλι, όταν στις ερωτήσεις του κ. Μπιάγκη από το ΚΙΝ.ΑΛ, ο κ. Πολάκης αρνήθηκε ότι είχε πει πως ο Ανδρέας Λοβέρδος έπρεπε να είναι φυλακή. Ο κ. Μπιάγκης αντέδρασε και κατέθεσε ηχητικό, το οποίο υποστηρίζει ότι διαψεύδει τον κ. Πολάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ