Παρασκευή 18/6/2021

Ντύνεται γαμπρός ο Παύλος Χρηστίδης – Δείτε τη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Έρχεται γάμος στο Κίνημα Αλλαγής. Ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου και στενός συνεργάτης της προέδρου του Κινήματος Φώφης Γεννηματά, σύντομα θα ντυθεί γαμπρός. Ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στη ζωή του, στο πλευρό της όμορφης Νάντιας Μητσάκου, που της έχει χαρίσει την καρδιά του!
Η γλυκιά Νάντια έχει τελειώσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και σχολή δημοσιογραφίας. Παρότι τη γοητεύει ο χώρος των media, αυτή τη στιγμή εργάζεται ως οικονομολόγος.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έχει ορίσει ακόμη ημερομηνία γάμου, αλλά είναι θέμα χρόνου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espressο». Μάλιστα, ο Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στην εφημερίδα μας σε ανύποπτο χρόνο, είχε πει σχετικά με την προσωπική του ζωή: «Ο τύπος της γυναίκας που προτιμώ είναι και ο τύπος της γυναίκας που θαυμάζω. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι μαχήτριες σε όλα τα επίπεδα. Στη δική μου περίπτωση χρειάζεται υπομονή, γιατί δεν έχω το ευκολότερο πρόγραμμα του κόσμου. Και, ευτυχώς για εμένα, η Νάντια έχει όλα τα παραπάνω».

Η Νάντια, λοιπόν, που κατά τον σύντροφό της πολιτικό είναι μαχήτρια, κατάφερε να τον κάνει να τη θαυμάζει απόλυτα κι έτσι ο εργένης Παύλος ετοιμάζεται να βάλει γαμπριάτικο κοστούμι.

Ο Παύλος Χρηστίδης είναι απόλυτα πιστός στην παρακαταθήκη που λέγεται ΠΑΣΟΚ, το ίδιο και το κορίτσι του, που τον στηρίζει. Άλλωστε, υπήρξε προσωπική επιλογή της προέδρου Φώφης Γεννηματά, η οποία του τηλεφώνησε ένα πρωινό του Ιουλίου, πριν από τρία χρόνια, για να μπει στα βαθιά της πολιτικής, κι έτσι έχει βάλει στοίχημα να τη δικαιώσει. Με στήριγμα τη Νάντια στα δύσκολα, είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.

Δείτε επίσης: Χυδαία επίθεση Πρετεντέρη σε Φώφη, επειδή απουσίαζε στην ψηφοφορία της Ολομέλειας: «Μπορεί να είχε πάει κομμωτήριο»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ