Τρίτη 15/6/2021

Το ΚΙΝΑΛ καταγγέλλει διορισμό ακροδεξιού στη δομή μεταναστών Πύργου

Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, το Κίνημα Αλλαγής, καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση διόρισε ακροδεξιό συγγραφέα στη θέση του διοικητή δομής φιλοξενίας αιτούντων άσυλο στον Πύργο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, ο ακροδεξιός συγγραφέας συνεργάζεται με εκδοτικό οίκο, ο οποίος εκδίδει ομιλίες του Χίτλερ και άλλα ναζιστικά βιβλία. Στην ανακοίνωσή του αναφέρουν ότι ο διορισμός του, έγινε με την υπογραφή του Νότη Μηταράκη, ενώ ζητούν από την κυβέρνηση να ανακαλέσει τον διορισμό και η διαδικασία διορισμού να γίνει αξιοκρατικά.

«Του έκανε δώρο μισθό 3.000 ευρώ για τη διοίκηση μίας δομής δυναμικότητας 80 ατόμων. Η επιλογή έγινε από επιτροπή που αποτελείται από τρία κομματικά στελέχη, που τέθηκαν επικεφαλής των δύο γενικών γραμματειών του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης. Αυτό είναι το δήθεν επιτελικό κράτος της ΝΔ. Ο πρωθυπουργός οφείλει να απομακρύνει τους υπαίτιους. Αλλιώς καθίσταται συνένοχος.», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ