ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΔήλωση γρίφος του Νίκου Παπανδρέου για «κάτι θεαματικό» στις εκλογές

Δήλωση γρίφος του Νίκου Παπανδρέου για «κάτι θεαματικό» στις εκλογές

«Μπορεί να συμβεί κάτι θεαματικό στην Ελλάδα μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών»

Ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Παπανδρέου έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν, τόσο για τις επερχόμενες εκλογές, όσο και για την στρατηγική του Κινήματος, το οποίο καταποντίζεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Τις οποίες όπως είπε, δεν θεωρεί λάθος.

Το ΠΑΣΟΚ και οι δημοσκοπήσεις: «Πρέπει να αλλάξουμε πλώρη»

Ερωτώμενος ο Νίκος Ανδρουλάκης για την εικόνα πτώσης του ΠΑΣΟΚ σε όλες τις δημοσκοπήσεις, σχολίασε τα εξής, κάνοντας αναφορά και στον Αλέξη Τσίπρα:

«Οι δημοσκοπήσεις, αν το δούμε σαν μάθημα, σημαίνει πρέπει να αλλάξουμε πλώρη. Το μάθημα για μένα είναι πού θα το πάμε από δω και πέρα. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι είναι λάθος οι δημοσκοπήσεις, με όλα τα στραβά που μπορεί να έχουν. Μετά από 12 δημοσκοπήσεις κάτι μπορεί να λένε. Να έχουμε θετική ατζέντα … πρέπει να πειστεί ο κόσμος.

Έχει γίνει μια απαξίωση όσων ήταν στην πολιτική για πολλά χρόνια. Το παράλογο είναι ότι ο Τσίπρας κατάφερε να φτιάξει ένα αφήγημα. Η δύναμη του Τσίπρα είναι και η αδυναμία του. Αυτό που τραβάει, είναι αυτό που θυμούνται και τα λάθη που έγιναν. Άρα δεν ξέρουμε πού θα πάει.

Ο κόσμος ψάχνει κάποια λύση που δεν αισθάνεται ότι τη βρίσκει σε κανένα κόμμα φοβάμαι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αναφορά του Νίκου Παπανδρέου σε «κάτι θεαματικό»

Ο Ν. Παπανδρέου απαντώντας ως προς το τι πρέπει να γίνει και αν η εικόνα του ΠΑΣΟΚ είναι ίδια και τον προσεχή Σεπτέμβριο, (αποδοχή της μοίρας του 3ου ή 4ου κόμματος ή κάτι θεαματικό, κάτι επαναστατικό;) είπε το εξής:

«Νομίζω αυτά θα κριθούν μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Το θεαματικό, δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι, τα γκάλοπ να φέρουν αλλαγές. Δεν μπορείς πάνω στα γκάλοπ να βασίζεις την πολιτική σου. Είναι λίγο λάθος».

«Μπορεί δηλαδή να υπάρξει στο ΠΑΣΟΚ κάτι θεαματικό μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής;», ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους του Action24 ο Νίκος Παπανδρέου, για να απαντήσει:

«Μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα κάτι θεαματικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε μετά την πρώτη Κυριακή την προηγούμενη φορά, διαλύθηκε. Ας περιμένουμε να δούμε, δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε προγνωστικά τι θα γίνει μετά την πρώτη Κυριακή που μάλλον όλοι ξέρουμε ότι δεν θα σχηματιστεί κυβέρνηση. Τι θα γίνει με τα κόμματα, τι ποσοστά θα πάρουν; Και τι θα γίνει μετά; Είναι κάτι απρόβλεπτο. Εκεί αν είναι θα γίνει το θεαματικό».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης