4-7-2020

Θάνος Τζήμερος: Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας είχαν επιμειξίες και με μογγολικό αίμα (video)

Ο γνωστός πολιτευτής επικαλέστηκε επικαλέστηκε ως πηγή του την… φίλη του την Άννα, η οποία πήγε σε οδοντίατρο και ο οδοντίατρός της προέβη στην… αποκάλυψη ελέγχοντας την οδοντοστοιχία της!

  • Παναγιώτης Λιάκος

Ο Θάνος Τζήμερος είναι πρόεδρος του κόμματος «δημιουργία, ξανά!». Σε εμφάνισή του στη διαδικτυακή εκπομπή Right2theBone, που παρουσιάζουν οι κκ Παναγιώτης Δούμας και Ραφαήλ Καλυβιώτης του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών ο κ. Τζήμερος δήλωσε ότι οι Έλληνες της Μικράς Ασίας είχαν επιμειξίες και με μογγολικό αίμα!

Σε σχετική με το θέμα ερώτηση του δημοσιογράφου Παναγιώτη Λιάκου, ο οποίος του ζήτησε να πει την πηγή του για να αποδείξει τον σχετικό ισχυρισμό του ο κ. Τζήμερος επικαλέστηκε ως πηγή του την… φίλη του την Άννα (της οποίας δεν αποκάλυψε το επίθετο).  Η φίλη του η Άννα, σύμφωνα με την αφήγηση του Θάνου Τζήμερου, πήγε σε οδοντίατρο και ο οδοντίατρός της προέβη στην… αποκάλυψη ελέγχοντας την οδοντοστοιχία της!

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Τζήμερος είναι ο άνθρωπος, ο οποίος στις 20 Οκτωβρίου 2011 (δημοσιεύτηκε πρώτα στο capital.gr), την εποχή που η Γερμανία γονάτιζε την ελληνική κοινωνία με τα μνημονιακά «βασανιστήρια» (όπως τα αποκάλεσε ο ίδιος ο Γερμανός υπΕξ  Χάικο Μάας [διαβάστε σχετικό άρθρο στο newsbreak.gr]) απηύθυνε ανοιχτή επιστολή στην καγκελάριο της Γερμανίας Α. Μέρκελ, αποκαλώντας την «εξοχότατη» και δηλώνοντάς της μεταξύ άλλων το εξής: «αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα». Εμείς, οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε».

Δείτε το video! 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ