Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Ε, όχι και ο Παυσανίας Παπανικολάου ΓΓΑ…

Για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου είναι σοκαριστική η πληροφορία ότι ένας από τους υποψήφιους για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού είναι ο Παυσανίας Παπανικολάου.

Το όνομα του ακούγεται όλο και πιο έντονα το τελευταίο διήμερο, παρότι έχει συνδεθεί με την περίοδο που κουμάντο στην ΕΠΟ έκαναν οι διοικήσεις Σαρρή και Γκιρτζίκη. Ηταν το Νο1 στέλεχος της ομοσπονδίας σε ένα χρονικό διάστημα, όπου ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και λόγω της κατάστασης που επικρατούσε σε αυτό, FIFA και UEFA υποχρεώθηκαν να παρέμβουν και να διορίσουν για πρώτη φορά στην ιστορία της ομοσπονδίας Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή. Κάτι που συνέβη για δεύτερη φορά σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες (η πρώτη ήταν στην Βοσνία) για να αντιληφθείτε το μέγεθος του προβλήματος.

Ο ΓΓΑ σαφώς και πρέπει να είναι έμπειρος, χωρίς να έχει συνδέσει όμως το όνομα του με καταστάσεις ή με πρόσωπα. Στις 2 Μαρτίου 2017 ο Παυσανίας Παπανικολάου απολύθηκε από την ΕΠΟ επί ΠΔΕ, αλλά δεν ανακοινώθηκε ο λόγος που διεκόπη η συνεργασία τους. Και είναι προφανές ότι με την απομάκρυνση του θα συμφώνησαν οι διεθνείς ομοσπονδίες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ