Novartis: Καταρρέει το μύθευμα περί σκευωριάς, το FBI έδωσε τους Έλληνες πολιτικούς!

Must Read

Σοβαρότατη εξέλιξη προέκυψε κατά τις εργασίες της προανακριτικής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, έπειτα από τα έγγραφα που απέστειλε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην επόπτης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ιωάννης Αγγελής. Τα έγγραφα είναι οι εκθέσεις του FBI για το σκάνδαλο Novartis και είναι άκρως αποκαλυπτικά.

 

Από τα έγγραφα προκύπτει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι αμερικανικές αρχές έδωσαν τα ονόματα τουλάχιστον 7 Ελλήνων πολιτικών, αρκετών αξιωματούχων και λοιπών εμπλεκομένων στην ελληνική δικαιοσύνη! Και φυσικά κανένας Παπαγγελόπουλος δεν έστησε οποιαδήποτε σκευωρία με Έλληνες εισαγγελείς, προκειμένου να εμπλέξουν πολιτικούς αντιπάλους!

 

Αντιθετα, τα στοιχεια των εκθέσεων αποκαλύπτουν εκτεταμένη διαφθορά και συγκεκριμένες πρακτικές εκμαυλισμού της εταιρείας σε κράτος και πολιτικούς. Το γεγονός μάλιστα ότι τα έγγραφα απεστάλησαν από «μάρτυρα κατηγορίας» κατά του Παπαγγελόπουλου, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα και αποδεικνύει ότι κάποιοι επιχείρησαν να συγκαλύψουν ένα καταστροφικό για την χώρα σκάνδαλο, προσδίδοντας του τον μανδύα της σκευωρίας!

 

Γεγονός που φαίνεται γνώριζαν ορισμένοι εκ των πραγματικών σκευωρών, γι’ αυτό και ανακάλυψαν την έτερη φαρσοκωμωδία με την διεύρυνση του δήθεν κατηγορητηρίου, αφού γνώριζαν ότι με αυτά τα στοιχεία, η βασική κατηγορία καταπίπτει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This