Τρίτη 15/6/2021

Η… γκρίνια των καταστηματαρχών χάλασε τη βόλτα Τσίπρα – Νοτοπούλου στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου!

Κομψότατη και… αεράτη όπως είναι η Κατερίνα Νοτοπούλου, συνόδευσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο ταξίδι του στη Ρόδο.

Απαστράπτουσα, η τομεάρχης Τουρισμού κατέβηκε τη σκάλα του αεροπλάνου με τον πρώην πρωθυπουργό και εκεί τους περίμενε ο βουλευτής Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός.

Ο πρόεδρος Αλέξης θέλησε να δει ιδίοις όμμασι τι συμβαίνει στα νησιά, καθώς ανοίγει η τουριστική περίοδος, και αυτός είναι ο λόγος της περιοδείας του εκεί.

Νοτοπούλου Ρόδος
Κατερίνα Νοτοπούλου, Νεκτάριος Σαντορινιός

Περπάτησε, μάλιστα, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και είχε συναντήσεις με καταστηματάρχες των οποίων τα καταστήματα παραμένουν κλειστά, εν αναμονή της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν και, όπως επισήμαναν, είναι ιδιαίτερα σοβαρά, αφού οι περισσότεροι έχουν να εργαστούν από τον περασμένο Οκτώβριο και οι υποχρεώσεις αυξάνονται συνεχώς.

Του έκαναν τόση γκρίνια, που… δεν μπόρεσε να χαρεί τη βόλτα του με την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Νεκτάριο Σαντορινιό.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε ότι θα πρέπει να επιχορηγηθούν στο 100% οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στο 40% οι μισθοί των εργαζομένων, ενώ υποστήριξε ότι θα πρέπει να χορηγηθεί κεφάλαιο κίνησης σε όλες τις επιχειρήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ