Η… γκρίνια των καταστηματαρχών χάλασε τη βόλτα Τσίπρα – Νοτοπούλου στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου!

Must Read

Κομψότατη και… αεράτη όπως είναι η Κατερίνα Νοτοπούλου, συνόδευσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο ταξίδι του στη Ρόδο.

Απαστράπτουσα, η τομεάρχης Τουρισμού κατέβηκε τη σκάλα του αεροπλάνου με τον πρώην πρωθυπουργό και εκεί τους περίμενε ο βουλευτής Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός.

Ο πρόεδρος Αλέξης θέλησε να δει ιδίοις όμμασι τι συμβαίνει στα νησιά, καθώς ανοίγει η τουριστική περίοδος, και αυτός είναι ο λόγος της περιοδείας του εκεί.

Νοτοπούλου Ρόδος
Κατερίνα Νοτοπούλου, Νεκτάριος Σαντορινιός

Περπάτησε, μάλιστα, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και είχε συναντήσεις με καταστηματάρχες των οποίων τα καταστήματα παραμένουν κλειστά, εν αναμονή της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν και, όπως επισήμαναν, είναι ιδιαίτερα σοβαρά, αφού οι περισσότεροι έχουν να εργαστούν από τον περασμένο Οκτώβριο και οι υποχρεώσεις αυξάνονται συνεχώς.

Του έκαναν τόση γκρίνια, που… δεν μπόρεσε να χαρεί τη βόλτα του με την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Νεκτάριο Σαντορινιό.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε ότι θα πρέπει να επιχορηγηθούν στο 100% οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στο 40% οι μισθοί των εργαζομένων, ενώ υποστήριξε ότι θα πρέπει να χορηγηθεί κεφάλαιο κίνησης σε όλες τις επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This