Πέμπτη 13/5/2021

Ελληνική Λύση: «Βέτο στην ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας»

Την έντονη αντίδραση της Ελληνικής Λύσης και του Κυριάκου Βελόπουλου προκάλεσε η είδηση της βεβήλωσης του ελληνικού νεκροταφείου στην Κλεισούρα της Βορείου Ηπείρου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος:

«Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση ανοίγει την πόρτα στην Αλβανία για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση, άνευ όρων, οι Αλβανοί συνεχίζουν την πολιτική εθνοκάθαρσης κατά των γηγενών Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, βεβηλώνοντας ακόμα και το νεκροταφείο στην Κλεισούρα. Απέναντι στους διωγμούς των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών και τη νεκρανάσταση των ναζί Τσάμηδων… Η μόνη απάντηση είναι βέτο στην ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας».

Την ίδια ώρα, σε άλλη ανακοίνωσή της και με αφορμή την είδηση για τον κίνδυνο έξωσης οικογένειας με αυτιστικό παιδί από το σπίτι της, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου υπογραμμίζει:

«Οσοι επιχειρούν να διώξουν οικογένεια από το σπίτι της επειδή μεγαλώνει ένα αυτιστικό παιδί, δεν είναι μόνο απάνθρωποι, αλλά βαθύτατα ανελλήνιστοι. Το κράτος, όμως, αποδεικνύει για άλλη μια φορά τον ρατσισμό του κατά των ελληνικών οικογενειών που στερούνται προστασίας. Η Ελληνική Λύση θα απαντήσει θεσμικά με προτάσεις και παρεμβάσεις εντός Κοινοβουλίου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ