3-7-2020

Ο Τσίπρας μιλάει για «απάτη» στο μετρό Θεσσαλονίκης όταν εκείνος εγκαινίαζε… μουσαμάδες

Για την «μεγαλύτερη απάτη της Νέας Δημοκρατίας, το… Μετρό Θεσσαλονίκης», μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας χτες στον σταθμό Βενιζέλου, αλλά μάλλον ξέχασε ότι η δική του κυβέρνηση εγκαινίαζε μουσαμάδες και βαγόνια του Μετρό, που δεν πατούσαν σε ράγες, αλλά σε… τάκους, μόνο και μόνο για να βγουν φωτογραφίες οι υπουργοί του, οι υποψήφιοι δήμαρχοι και Περιφερειάρχες!

Το… παραμύθι του Τσίπρα δεν είχε «δράκο» χτες, όχι βέβαια ότι είναι ευχαριστημένοι οι Θεσσαλονικείς από την τεράστια αργοπορία κατασκευής του Μετρό της πόλης, αλλά δεν είναι δυνατόν να έρχεται ο πρώην πρωθυπουργός και να μιλάει σήμερα για «απάτη», τη στιγμή που η δική του Κυβέρνηση δεν έκανε καμία ουσιαστική πρόοδο στο έργο αυτό.

Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε γνωστό το πλήρες πρόγραμμα της χτεσινής επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, προφανώς επειδή δεν ήθελε να δώσει στόχο στους πολίτες που θα μπορούσαν να διαμαρτυρηθούν και να τον αποδοκιμάσουν για την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, προτιμώντας να κάνει μια βόλτα στον Εύοσμο, εκεί όπου ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τα υψηλότερα ποσοστά στις εθνικές εκλογές.

Επισκέφθηκε τον Σταθμό Βενιζέλου του πολύπαθου Μετρό, συνοδευόμενος από βουλευτές και τον πρώην πρόεδρο της Αττικό Μετρό, Γιάννη Μυλόπουλο, ενώ το σχόλιο περί «απάτης» δεν έμεινε αναπάντητο από τον πρόεδρο της «Αττικό Μετρό» κ. Ταχιάο: «Ο κ. Τσίπρας πρόπερσι πόζαρε σε κάτι σαν εγκαίνια σε κάτι σαν σταθμό σε κάτι σαν μετρό».

Κατά τα άλλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό, ενώ ήρθε αντιμέτωπος με εικόνες συνωστισμού, λόγω του μεγάλου αριθμού δημοσιογράφων και τεχνικών, λέγοντας εν είδει αστείου «θα φωνάξω κατευθείαν τον Χαρδαλιά» και ζητώντας να τηρηθούν οι αποστάσεις.

Συναντήθηκε επίσης, με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων της Θεσσαλονίκης (του μίλησαν για πρόβλημα ρευστότητας) και επανέλαβε ότι «η ύφεση ήρθε πριν από τον κορονοϊό και οφείλεται στην πολιτική της Ν.Δ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ